Epilare definitivă - Med Group Concept
Excellence in Aesthetics

Epilare definitivă

Cu o gamă variată și personalizată de tratamente pentru epilare definitivă, laser sau IPL, aceasta este una dintre cele mai populare proceduri estetice la nivel global și a devenit un standard de îngrijire atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

Descoperiți puterea celor mai apreciate echipamente pentru epilare definitivă, care oferă o metodă rapidă, eficientă și confortabilă pentru reducerea permanentă a părului (inclusiv pielea bronzată și închisă la culoare).

Tratament pentru epilare definitivă, cu laser sau IPL

Bazat pe principiul fototermolizei selective, epilarea definitivă cu laser vizează întreaga structură a părului, de la axul părului până la folicul. Energia luminii, cu o lungime de undă specifică, este absorbită de melanina cromosferică endogenă, rezultând încălzirea rapidă și necroza termică locală ulterioară a structurilor regenerative ale foliculilor. Pentru a obține o reducere permanentă a părului, sistemul laser este conceput pentru a trata în mod eficient toate tipurile de piele, oferind în același timp o protecție maximă a pielii.

Tipurile de piele de tonalitate deschisă, sunt tratate în principal cu 755 nm (Alexandrite) sau 805 nm (laser cu diodă), în timp ce tipurile de piele mai închisă sunt tratate în principal cu 1060/1064 nm, care este disponibil atât pe laserele cu diodă, cât și pe cele cu stare solidă. Lungimea de undă a laserului, fluența, durata pulsului și dimensiunea spotului, determină eficacitatea tratamentului și, de asemenea, influențează adâncimea de penetrare și viteza de tratament.

Epilarea definitivă la nivel global

Epilarea definitivă cu laser, este încă una dintre cele mai populare proceduri estetice. Tratamentul a devenit acceptat la nivel global și standardizat atât pentru femei, cât și pentru bărbați, de toate vârstele, începând cu adolescența. Datorită progreselor tehnologice, epilarea cu laser este acum mai rapidă, mai convenabilă și mai accesibilă decât oricând, permițând tratarea rapidă a zonelor mai mari, cu disconfort minim și fără perioade de recuperare.

Ca urmare, piața epilării definitive crește într-un ritm rapid, preconizându-se o creștere de 1,35 miliarde de dolari până la sfârșitul anului 2022. În plus, popularitatea sa îl face o modalitate excelentă de a atrage pacienții în clinica sau salonul dumneavoastră, oferind furnizorilor de tratament oportunitatea de a-și extinde baza de pacienți, de a pătrunde în noi date demografice și de a crește oportunitățile de a vinde tratamente suplimentare, consolidând alte fluxuri de venituri.

Aparatură pentru epilare definivă cu laser

Aparatură pentru epilare definivă cu IPL

Call Now ButtonSuna Acum!