Fotorejuvenare - Med Group Concept
Excellence in Aesthetics

Fotorejuvenare

Tratamente și soluții

Timpul își pune amprenta pe piele, lăsând urme de daune, inclusiv modificări pigmentare, textură neuniformă și leziuni vasculare. Astăzi, mulți consumatori sunt frustrați de îmbătrânirea prematură a pielii și vor să facă ceva în acest sens.

De fapt, un sondaj efectuat pe consumatori în 2018 de către Societatea Americană de Chirurgie Dermatologică (ASDS), a arătat că 73% dintre respondenți sunt deranjați de două semne comune ale îmbătrânirii premature: decolorarea și/sau textura inegală a pielii. Același sondaj a arătat că aproape 70% dintre acești consumatori, iau în considerare o procedură cosmetică. Aceasta înseamnă că există deja o piață de clienți ce caută schimbările pe care le pot oferi echipamentele de fotorejuvenare.

De ce să alegi echipamentele de fotorejuvenare de la Med Group Concept?

Prin încorporarea echipamentelor de fotorejuvenare de la Med Group Concept, în suita dvs. de servicii, veți putea oferi pacienților dvs. o soluție sigură, confortabilă și eficientă pentru îmbătrânirea prematură a pielii, fără intervenții chirurgicale sau perioade de inactivitate – exact ceea ce caută.

Acest lucru deschide calea pentru o satisfacție ridicată a pacienților, care, combinată cu modelul unic de afaceri al lui Med Group Concept, permite un potențial de venituri mai mare pentru clinica dumneavoastră.

Aparatură pentru fotorejuvenare

Call Now ButtonSuna Acum!