Îndepărtare tatuaje - Med Group Concept
Excellence in Aesthetics

Îndepărtare tatuaje

Tehnologia laser elimină în mod eficient toate culorile comune tatuajelor, fie amator, fie profesionist. Această nouă tehnologie vizează atât particule mari, cât și particule mici de tatuaj simultan, transformându-le în particule mici, care sunt îndepărtate în mod natural de corpul tău. Laserul vizează doar cerneala și nu va afecta pielea din jur.

Particulele de cerneală pentru tatuaj variază în mărime. Tehnologiile anterioare pot descompune fie particulele mici, fie particulele mari, dar nu și cele două împreună. Versatilitatea echipamentelor moderne permite un tratament precis al diferitelor dimensiuni ale particulelor și ale culorilor tatuajelor.

Tehnologii folosite pentru îndepărtarea tatuajelor

Îndepărtarea tatuajelor cu tehnologia laser Q-Switched Nd:Yag

Tratament non-invaziv pe bază de laser pentru a șterge tatuajele nedorite ce treptat și ușor curăță pielea de pigmenții de culoare. Rezultate vizibile cu un timp minim de nefuncționare.

Pico+Nano pentru un tratament de două ori mai puternic

Impulsurile Nanosecond sunt utilizate pentru a furniza explozii scurte de energie care descompun particulele de pigment sau cerneală mai mari și mai profunde. Impulsuri Picosecond scanează și demontează particulele mai mici și aflate la mică adâncime. Durata pulsului Nano + Picosecond dă rezultate mult mai bune decât utilizarea oricăreia dintre cele două tehnologii individual.

Aparatura pentru îndepărtarea tatuajelor

Call Now ButtonSuna Acum!