Reducere pigmenți de piele - Med Group Concept
Excellence in Aesthetics

Reducere pigmenți de piele

Petele solare, petele de vârstă și roșeața, sunt afecțiuni comune ale pielii. Ele sunt de obicei o preocupare cosmetică și variază în mărime, formă și adâncime.

Tratați cu succes pigmentarea atât pe zonele faciale, cât și pe cele ale corpului, indiferent de tipul de piele, obținând o piele mai luminoasă și mai uniformă, cu un timp de inactivitate minim.

Despre pigmentare

Leziunile pigmentate sunt zone hipermelanocitice, induse de obicei de expunerea la soare, procesul natural de îmbătrânire sau factorii congenitali. Leziunile pigmentate variază foarte mult în mărime, formă și adâncime.

Ele pot fi fie ridicate, fie plate și sunt mai degrabă un produs cosmetic, decât o preocupare medicală. Lumina intensă pulsată (IPL), care vizează melanina, este eficientă în tratarea leziunilor benigne și în eliminarea acestora.

De ce să alegeți dispozitivele de fotorejuvenare de la Med Group Concept?

În calitate de medic sau estetician, luați în considerare adăugarea dispozitivelor de fotorejuvenare Med Group Concept. Succesul afacerii dvs. va crește și vă puteți îmbunătăți oferta de servicii oferind pacienților un mod sigur și fiabil de a contracara efectele îmbătrânirii asupra pielii.

Prin tehnologia IPL, dispozitivele noastre furnizează explozii directe de energie pe zonele vizate ale pielii pentru a trata atât leziunile pigmentate cât și cele vasculare. Cu alte cuvinte, aparatura Med Group vă poate ajuta să oferiți pacienților siguranță și confort, alături de rezultate promițătoare.

Aparatură pentru fotorejuvenarea și tratarea leziunilor pigmentare

Call Now ButtonSuna Acum!