Transplant de păr - Med Group Concept
Excellence in Aesthetics

Transplant de păr

Tratamente și soluții de restaurare a părului

Căderea părului afectează mai mult de 80 de milioane de americani, aproximativ 50 de milioane de bărbați și 30 de milioane de femei, surprinzător este faptul că mai mult de jumătate dintre consumatorii masculini la nivel mondial, consideră că aspectul lor fizic este important, dacă nu chiar foarte important. Femeile, pe de altă parte, își pot pierde părul din mai multe motive, de la hormonii postpartum până la menopauză. Această piață este mare și complexă, dar cel mai important, reprezintă o gamă largă de pacienți. Procedurile tradiționale de transplant sunt invazive, lasă o cicatrice liniară, fără perioade de nefuncționare semnificative.

În schimb, echipamentul de restaurare a părului Venus Concept oferă instrumentele potrivite, pentru ca medicul să creeze o linie de păr naturală pentru pacienți. Acest lucru se datorează faptului că, aparatul nostru de restaurare a părului, recoltează fiecare unitate foliculară individual, datorită instrumentelor sale avansate și a comenzilor ușor de utilizat. Cu acest nivel de precizie, veți putea asigura pacienții că pot semăna din nou cu vechiul lor sine. Deoarece nu folosește bisturiu, dispozitivul nostru de restaurare a părului oferă, de asemenea, o experiență mult mai confortabilă pentru pacient. Acum puteți obține un dispozitiv de tratament de restaurare a părului ce nu lasă cicatrici liniare vizibile, este minim invaziv și permite pacienților să revină la rutina lor săptămânală!

Dispozitive de tratament pentru restaurarea părului

Soluții de încredere pentru căderea părului, pentru una dintre cele mai frecvente probleme estetice de pe piață.

De ce să alegeți echipamentul Med Group Concept pentru restaurarea părului?

Compania noastră este cunoscută pentru tehnologiile ușor de utilizat, non-invazive, care deservesc clienții într-un mod sigur și eficient. Produsele noastre inovatoare vă ajută să vă dezvoltați baza de pacienți, oferind în același timp servicii care sunt în concordanță cu nevoile clientului estetic modern. Dacă aveți întrebări suplimentare despre opțiunile de restaurare a părului, sau despre modul în care am putea să vă ajutăm în dezvoltarea afacerii, nu ezitați să ne cereți părerea.

Echipamentul pentru restaurare a părului

Call Now ButtonSuna Acum!