Echipament pentru remodelare corporala

Beneficiaza de cel mai modern echipament pentru remodelare corporala propus special pentru clinica ta. 

Ce trebuie sa stii despre un echipament pentru remodelare corporala

Echipamentul de remodelare corporala, precum ii spune si numele, are un rol important in imbunatatirea aspectului corpului prin prevenirea celulitei, grasimii localizate, pielii lasate, retentiei de apa si in  reglarea metabolism celular slab.

Daca detii o clinica destinata remodelarii corporale si vrei sa ai cei mai multumiti clienti in legatura cu rezultatele obtine in urma tratamentelor cu aceasta aparatura, nu ezita sa ne contactezi pentru a alege o aparatura remodelare corporala de ultima generatie. Succesul tau este si succesul nostru. 

Clienti Multumiti

Membri Profesionisti

Venus_Legacy_Front_Final_Transperancy.png
echipament pentru remodelare corporala

Avantajele echipamentului pentru remodelare corporala

Avand in vedere faptul ca echipamentul pentru remodelare corporala pe care il prezinta Med Group Concept in catalogul destinat clinicilor  este de ultima generatie, mai jos se regasesc cateva dintre avantajele propuse:  

Reducere celulita

Celulita este destul de intalnita in ziua de astazi, aceasta putand fi indepartata in doar cateva sedinte cu echipamentul de remodelare corporala destinata acestui domeniu.

Reducere cicatrici

Cicatricile sunt aspecte fizice pe care nu toata lumea le agreeaza si din acest motiv exista dorinta de a scapa de eleprin diferite tratamente, utilizand diferite echipamente destinate remodelarii corporale.

Indepartare tatuaje

Echipamentele pentru indepartarea tatuajelor reprezinta o modalitate optima pentru a oferi clientilor o optiune prin care sa scape de tatuajele pe care nu si le mai doresc. Actualizeaza-ti clinica cu echipamente de indepartare a tatuajelor.

Reducere pigmenti de piele

Unii oameni se nasc cu anumiti pigmenti pe piele si vor sa scape de ei cu orice pret, din acest motiv recomandam clinicii tale un echipament de remodelare a corpului care se ocupa de reducerea pigmentilor.

Motive pentru care ar trebui sa alegi Med Group Concept

Med Group Concept beneficiaza de cele mai moderne tehnologii de pe piata, care sunt de asemenea ideale pentru a oferi mereu clientilor rezultatele dorite. Atunci cand detii o clinica estetica sau un salon de infrumusetare, echipamentul pentru remodelare corporala nu poate lipsi din acesta. Foarte multa lume se plange de greutatea corporala, unii aleg sa indrepte chestiunea aceasta prin sala sau diete, iar altii aleg metoda de slabire utilizand echipamente pentru remodelare corporala. 

Clientii sunt multumiti atunci cand se observa rezultatele rapide, iar in cazul unui echipament pentru remodelare corporala efectele pot fi vizibile chiar si in 2 saptamani de la prima sedinta daca se aplica criolipoliza. 

In ce consta remodelarea corporala?

Remodelarea corpului consta in remodelarea uneia sau mai multor zone ale corpului prin proceduri si tehnici cosmetice si medicale specifice neinvazive sau minim invazive. In special, aceste proceduri indeparteaza tesutul adipos si reduc celulita; in acelasi timp, pielea si muschii vor fi tonifiati.

Tratamentele de remodelare corporala pot fi efectuate de persoane de toate varstele, atat femei, cat si barbati, si ar trebui sa fie efectuate doar de specialisti cu echipament pentru remodelare corporala.

Tipuri de tratamente de remodelare corporala 

Exista mai multe tipuri de tratamente de remodelare corporala, dintre care cele mai frecvente sunt: 

  • Terapie anticelulitica;
  • Terapie cu presiune;
  • Mezoterapie;
  • Impachet rece si pachet fierbinte;
  • Tratament de criolipoliza;
  • Radiofrecventa;
  • Drenaj limfatic;
  • Stimulare electrica.

De obicei, tratamentul de remodelare corporala se efectueaza in mai multe sedinte care se repeta la o anumita perioada de timp. Cu toate acestea, pentru rezultate mai rapide, se recomanda o combinatie cu exercitii fizice si o dieta echilibrata care va fi majoritar bazata pe alimente si produse naturale. 

Vorbeste cu un expert!

Vorbeste cu un expert