Regenerare piele - Med Group Concept
Excellence in Aesthetics

Regenerare piele

Tratamente și soluții pentru regenerarea pielii

Peste 70% dintre consumatori declară că se simt într-o oarecare măsură extrem de deranjați de textura imperfectă a pielii și / sau decolorare, potrivit unui sondaj recent realizat de Societatea Americană pentru Chirurgie Dermatologică (ASDS). Aceste condiții pot determina adesea indivizii să se simtă inconfortabili și conștienți de sine. De fapt, dorința de a fi mai atractivi și de a se simți mai încrezători, se numără printre principalele motive pentru care consumatorii apelează la procedurile cosmetice.

Regenerarea fracțională a pielii a devenit o procedură populară pentru a ajuta la tratarea și reducerea apariției cicatricilor acneice și a altor cicatrici, vergeturi, rozacee, discromie, riduri profunde, pori măriți și textura și pigmentarea inegală a pielii. Acest lucru funcționează pentru a îmbunătăți cosmetic aspectul pielii, cu perioade de nefuncționare reduse și disconfort minim pentru pacient în comparație cu metodele chirurgicale. Nu este de mirare că resurfacerea micro-ablativă a pielii a fost cea mai rapidă procedură non-chirurgicală în creștere în 2017.

De ce să alegi echipamentul pentru regenerarea pielii de la Venus Concept?

Organizația noastră este cunoscută pentru tehnologiile ușor de utilizat, neinvazive, care deservesc clienții într-un mod sigur și eficient. Produsele noastre inovatoare vă ajută să vă dezvoltați baza de pacienți, oferind în același timp servicii care sunt în concordanță cu nevoile clientului estetic modern.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre opțiunile de refacere a pielii ale lui Med Group Concept, sau despre modul în care am putea să vă dezvoltăm afacerea, nu ezitați să ne contactați în orice moment.

Aparatură pentru regenerarea pielii

Call Now ButtonSuna Acum!