Regenerare piele

Peste 70% dintre consumatori declara ca se simt într-o oarecare masura extrem de deranjati de textura imperfecta a pielii si / sau decolorare, potrivit unui sondaj recent realizat de Societatea Americana pentru Chirurgie Dermatologica (ASDS). Aceste conditii pot determina adesea indivizii să se simta inconfortabili si constienti de sine. De fapt, dorinta de a fi mai atractivi si de a se simti mai increzatori, se numara printre principalele motive pentru care consumatorii apeleaza la procedurile cosmetice.

 

Tratamente si solutii pentru regenerarea pielii

Regenerarea fractionala a pielii a devenit o procedura populara pentru a ajuta la tratarea si reducerea aparitiei cicatricilor acneice si a altor cicatrici, vergeturi, rozacee, discromie, riduri profunde, pori mariti si textura si pigmentarea inegala a pielii. Acest lucru functioneaza pentru a imbunatati cosmetic aspectul pielii, cu perioade de nefunctionare reduse si disconfort minim pentru pacient în comparatie cu metodele chirurgicale. Nu este de mirare că resurfacerea micro-ablativa a pielii a fost cea mai rapida procedura non-chirurgicala in crestere în 2017.

100+

Clienti Multumiti

10+

Membri Profesionisti

Dispozitiv-Stellar-M22-1-1.png
tonifiere piele

De ce sa alegi echipamentul pentru regenerarea pielii de la Venus Concept?

Compania noastră este cunoscută pentru tehnologiile ușor de utilizat, non-invazive, care deservesc clienții într-un mod sigur și eficient. Produsele noastre inovatoare vă ajută să vă dezvoltați baza de pacienți, oferind în același timp servicii care sunt în concordanță cu nevoile clientului estetic modern.

Daca aveti intrebari suplimentare cu privire la optiunile lipolizei non-invazive ale Med Group, sau cu privire la modul în care am putea sa va dezvoltam afacerea, nu ezitati sa ne contactati.

Aparatura pentru regenerarea pielii

Venus Versa

Splendor X

Singura platformă, cu laser diodă ce utilizează tehnologia BLEND X™

 

Stellar M22

Platformă puternică multi-aplicație pentru tratamente estetice de top

 

Venus Viva

Platforma pentru refacerea și îmbunătățirea texturii pielii

 

Vorbeste cu un expert!

Vorbeste cu un expert