Echipament pentru criolipoliza

Afla ce este echipamentul pentru criolipoliza si ce avantaje are aceasta asupra fizicului. 

Ce inseamna procesul de criolipoliza?

Acest tratament foloseste tehnici de racire controlata pentru a reduce grasimea in anumite zone ale corpului subcutanat. Prin urmare, expunerea controlata la frig este utilizata pentru a produce distrugerea neinvaziva, eficienta si selectiva a adipocitelor.

In timpul procedurii, zona tratata va fi acoperita cu un strat de protectie care contine un gel anti-inghet pentru a proteja pielea. Aplicatorul de vacuum incorporat este plasat pe zonele cu depozite adipoase. In primele zece minute, temperatura va scadea treptat pana ajunge la o temperatura de -7 sau -8 grade Celsius, inghetand astfel incet celulele adipoase.

Clienti Multumiti

Membri Profesionisti

echipament_criolipoliza
Echipamentul pentru criolipoliza

Beneficiile procesului de criolipoliza

Tehnologia criogenica de performanta ultra-inalta indeparteaza 30% din excesul de grasime local intr-o singura sedinta si 90% din excesul de grasime din zona specificata in trei sedinte.

Celulele adipoase nu se mai refac dupa distrugere

Din momentul in care celulele adipoase au fost distruse prin procesul de criolipoliza, acestea nu se vor regenera.

Nu necesita anestezie sau analize medicale

Deoarece procesul nu este unul dureros, nu este nevoie de interventii medicale precum anestezia locala sau analize medicale.

Procesul nu este dureros

Pacientii care beneficiaza de aceasta procedura nu vor suferi dureri, vanatai sau leziuni interne.

Se distruge aproximativ 35% din grosimea stratului adipos inca dupa prima sedinta

Rezultatele sunt relativ rapide. De exemplu poti elimina 4 cm din talie intr-o luna dupa prima sedinta.

Ce este un echipament pentru criolipoliza si care este principiul pe care se bazeaza?

Criolipoliza este o metoda moderna care poate fi o alternativa non-invaziva a liposuctiei. Acest echipament pentru criolipoliza este eficient si nedureros si te ajuta sa arati mai bine prin inghetarea controlata a celulelor adipoase. Acum pierderea in greutate prin proceduri moderne este posibila si fara bisturiu, taieturi si cicatrici doar cu echipamentul pentru remodelare corporala de la Med Group Concept.

Pentru ce zone ale corpului se poate folosi tratamentul cu echipament pentru criolipoliza?

Indepartarea tesutului adipos prin procedura cu echipamentul pentru criolipoliza este recomandata in principal persoanelor care nu pot elimina grasimea inestetica din parti ale corpului precum abdomen, maini, interiorul coapselor, solduri si spate, in ciuda dietei si a exercitiilor fizice. 

De cate sedinte este nevoie si cat dureaza o sedinta cu un echipament pentru criolipoliza?

Numarul de sedinte depinde de tipul de pacient. Poate dura de la 1 pana la 3 sedinte la fiecare 6-8 saptamani in aceeasi zona. O sedinta de proceduri cu echipamentul pentru criolipoliza dureaza in jur de 70 de minute.

Este procedura cu un echipament pentru criolipoliza un tratament dureros? 

Tratamentul este foarte putin dureros, fiind usor de tolerat de catre pacient. Unii oameni pot experimenta disconfort de la temperaturi foarte scazute, dar de obicei acest lucru se intampla doar in primele cateva minute de tratament, dupa care totul va fi in regula. 

In ce cazuri nu se poate realiza tratamentul de criolipoliza asupra clientilor? 

Procedura de criolipoliza nu este destinata persoanelor cu probleme de epilepsie, inima, rinichi sau diabet zaharat, persoanelor cu probleme de termoreglare corporala, celor cu iritatii sau eczeme ale pielii in zona de tratament, celor cu capilare lezate sau expansiune varicoasa a venelor sau pentru femeile insarcinate. De asemenea, in cazul femeilor care alapteaza, au cancer sau inflamatie acuta sau au suferit o interventie chirurgicala in ultimele 3 luni nu pot beneficia de tratamentul cu aparatura criolipoliza din motive de protejare a sanatatii. 

Vorbeste cu un expert!

Vorbeste cu un expert