Reducere celulită - Med Group Concept
Excellence in Aesthetics

Reducere celulită

Tratamente și soluții pentru reducerea celulitei

Se crede că celulita afectează până la 90% dintre femei la un moment dat în viața lor, din cauza schimbărilor hormonale, geneticii, dietei și altor factori ce țin de stilul de viață. Celulita este de multă vreme o preocupare estetică și mulți pacienți sunt dornici să o abordeze cât mai convenabil cu ajutorul mașinilor sau dispozitivelor, precum Venus Legacy™ și Venus Versa™. De fapt, piața tratamentelor care utilizează echipamente de reducere a celulitei nu este doar mare, dar este și în creștere.

Echipamentul non-invaziv de reducere a celulitei Venus Concept, este alimentat de o tehnologie inovatoare care ajută la micșorarea celulelor adipoase, pentru a reduce aspectul celulitei. Tratamentele pot fi personalizate în orice etapă și nu necesită perioade de nefuncționare pentru pacient. Cu profilul lor de eficacitate și siguranță, satisfacția ridicată a pacientului și un model unic de abonament, aceste dispozitive sunt concepute pentru a permite o rentabilitate mai mare a investiției dumneavoastră.

În calitate de medic sau estetician care caută o modalitate de a rezolva nevoile provocatoare ale esteticii faciale și corporale ale clienților, aveți multe de câștigat din Venus Legacy™ și Venus Versa™. Echipamentele noastre non-invazive de reducere a celulitei oferă o soluție care strânge pielea, reduce ridurile și scade celulita – totul fără intervenție chirurgicală. Folosesc tehnologii unice din industrie, (MP)² cu frecvență radio multipolară (RF) și tehnologii cu câmp electromagnetic pulsat (PEMF), pentru a oferi rezultate vizibile fără a compromite confortul pacientului.

În plus, tehnologia VariPulse™ poate crește temporar circulația sângelui, poate stimula drenajul limfatic și multe altele. Sistemele au, de asemenea, patru aplicatori ușori, concepuți ergonomic, care sunt siguri pentru toate tipurile de piele. Combinând tehnologia de ultimă oră cu modelul de afaceri unic al industriei Venus Concept, Venus Legacy™ și Venus Versa™ îndeplinesc o nevoie reală pe piață, făcându-le un adaos excelent la orice practică estetică.

De ce să alegeți echipamentele de reducere a celulitei de la Venus Concept?

Organizația noastră este cunoscută pentru tehnologiile noastre ușor de utilizat, non-invazive, care deservesc clienții într-un mod sigur și eficient. Produsele noastre inovatoare vă ajută să vă dezvoltați baza de pacienți, oferind în același timp servicii care sunt în concordanță cu nevoile clientului estetic modern.

Dacă aveți întrebări suplimentare cu privire la opțiunile de reducere a celulitei Venus Concept, sau cu privire la modul în care am putea să vă dezvoltăm afacerea, nu ezitați să ne contactați în orice moment.

Call Now ButtonSuna Acum!