Reducere celulita

Se crede ca celulita afecteaza pana la 90% dintre femei la un moment dat in viata lor, din cauza schimbarilor hormonale, geneticii, dietei si altor factori ce tin de stilul de viata. Celulita este de multa vreme o preocupare estetica si multi pacienti sunt dornici sa o abordeze cat mai convenabil cu ajutorul echipamentelor precum Venus Legacy™ si Venus Versa™. De fapt, piata tratamentelor care utilizeaza echipamente de reducere a celulitei nu este doar mare, dar este si in crestere.

In calitate de medic sau estetician care cauta o modalitate de a rezolva nevoile provocatoare ale esteticii faciale si corporale ale clientilor, aveti multe de castigat din Venus Legacy™ si Venus Versa™. Echipamentele noastre non-invazive de reducere a celulitei ofera o solutie care strange pielea, reduce ridurile si scade celulita – totul fara interventie chirurgicala. Folosesc tehnologii unice din industrie, (MP)² cu radiofrecventa multipolara (RF) si tehnologii cu camp electromagnetic pulsat (PEMF), pentru a oferi rezultate vizibile fara a compromite confortul pacientului.

100+

Clienti Multumiti

10+

Membri Profesionisti

Venus_Legacy_Front_Final_Transperancy-1.png
reducere celulita

Tratamente si solutii pentru reducerea celulitei

In plus, tehnologia VariPulse™ poate creste temporar circulatia sangelui, poate stimula drenajul limfatic si multe altele. Sistemele au, de asemenea, patru aplicatori usori, conceputi ergonomic, care sunt siguri pentru toate tipurile de piele. Combinand tehnologia de ultimă ora cu modelul de afaceri unic al industriei Venus Concept, Venus Legacy™ si Venus Versa™ indeplinesc o nevoie reala pe piata, facandu-le un adaos excelent la orice practica estetica.

Echipamentul non-invaziv de reducere a celulitei Venus Concept, este alimentat de o tehnologie inovatoare care ajuta la micsorarea celulelor adipoase, pentru a reduce aspectul celulitei. Tratamentele pot fi personalizate în orice etapa si nu necesita perioade de nefunctionare pentru pacient. Cu profilul lor de eficacitate și siguranta, satisfactia ridicata a pacientului si un model unic de abonament, aceste dispozitive sunt concepute pentru a permite o rentabilitate mai mare a investitiei dumneavoastra.

De ce sa alegeti echipamentele de reducere a celulitei de la Venus Concept?

Compania noastră este cunoscută pentru tehnologiile ușor de utilizat, non-invazive, care deservesc clienții într-un mod sigur și eficient. Produsele noastre inovatoare vă ajută să vă dezvoltați baza de pacienți, oferind în același timp servicii care sunt în concordanță cu nevoile clientului estetic modern.

Daca aveti intrebari suplimentare cu privire la optiunile lipolizei non-invazive ale Med Group, sau cu privire la modul în care am putea sa va dezvoltam afacerea, nu ezitati sa ne contactati.

Vorbeste cu un expert!

Vorbeste cu un expert