Echipament pentru indepartarea unui tatuaj

In cazul in care doresti sa oferi clientilor salonului tau posibilitatea de a elimina un tatuaj nedorit, este indicata aparatura indepartare tatuaj din catalogul nostru. 

Cum functioneaza echipamentul pentru indepartarea unui tatuaj

Tehnologia laser indeparteaza eficient toate culorile comune ale tatuajelor. Noua tehnologie vizeaza atat partile de tatuaje mari, cat si cele mici, transformandu-le in particule mici care sunt indepartate in mod natural din corpul tau. Laserul vizeaza doar cerneala si nu afecteaza pielea din jur.

Spre deosebire de tehnologiile anterioare ce ar descompune fie particulele mici, fie pe cele mari, dar nu cele două tipuri împreună, aceasta noua tehnologie vizeaza ambele dimensiuni de particule simultan, transformandu-le in particule minuscule.

Clienti Multumiti

Membri Profesionisti

Dispozitiv-Stellar-M22-.png
echipament pentru indepartarea unui tatuaj

De ce sa alegi indepartarea tatuajelor

Atunci cand clientii tai se grabesc cu alegerea tatuajului si la ceva timp dupa realizarea acestuia regreta modelul ales, atunci un echipament pentru indepartare a unui tatuaj este ceea ce ii lipseste clinicii tale. 

O procedura care nu afecteaza pielea

Aparatura destinata indepartarii tatuajelor este facuta astfel incat sa scoata pigmentii din piele fara a traumatiza piele din jurul acestuia.

O procedura eficienta

Rezultatele dupa indepartarea tatuajelor cu ajutorul laserului se observa dupa prima sedinta.

Se pot indeparta atat tatuajele negre, cat si cele colorate

Chiar daca pe piele este imprimat un model cu cerneala colorata, aceasta nu mai reprezinta un obstacol. Echipamentul pentru indepartare tatuaj se ocupa atat de tatuajele cu cerneala neagra, cat si de cele cu cerneala colorata.

Riscul cicatricilor este redus

Avand in vedere faptul ca laserul de indepartare a tatuajelor nu traumatizeaza pielea, riscul de cicatrici este redus. Cicatricile pot aparea doar in cazul in care zona nu este protejata corespunzator.

Echipament pentru indepartarea unui tatuaj

Exista tot mai des dorinta de a indeparta unele tatuaje pe care le-am facut fara sa ne gandim prea mult la testul timpului. Insa exista o rezolvare la aceasta problema, inca de cand au aparut echipamentele cu laser destinate indepartarii de tatuaje. 

PiQo4

Dispozitiv pentru rejuvenarea pielii, îndepărtarea tatuajelor și a pigmenților de culoare

Stellar M22

Ce se intampla in cadrul sedintelor de indepartare a tatuajelor prin dispozitive laser?

Echipamentul pentru indepartarea unui tatuaj distruge particulele de pigment din profunzimea pielii, permitand sistemului imunitar sa le elimine intr-o maniera naturala. Moleculele de colorant au o dimensiune pe care organismul nu o poate separa si elimina, ca si substantele straine, atunci cand sunt introduse in piele. Cu ajutorul unui fascicul laser din cadrul de aparatura indepartare tatuaj, fragmentarea acestuia face ca celulele macrofage implicate in procesul de indepartare sa inceapa sa transporte moleculele perturbate in sistemul limfatic. Deoarece tatuajele sunt stratificate si neclare, sunt necesare mai multe sesiuni de tratament pentru a obtine rezultate vizibile.

Raman cicatrici sau pete in urma procesului realizat cu echipamentul de indepartare a unui tatuaj?

Riscul de aparitie a cicatricilor dupa indepartarea tatuajelor cu laser este de 5%. Acest risc poate fi redus daca pacientul urmeaza cu atentie instructiunile date dupa procedura de indepartare. De asemenea, este foarte important ca clientul sa fie sincer in timpul consultarii si la completarea formularelor de consimtamant si sa raspunda corect la intrebarile din istoricul medical.

Care este gradul de eficacicate dat de aparatura indepartare tatuaj in functie de culoarea cernelii folosite?

  • Cerneala neagra este cea mai usor si mai eficient de indepartat;
  • Culorile rosu, portocaliu, roz raspund bine la tratamentele de indepartare a tatuajelor;
  • Ratele de succes variaza in cazurile violet si galben, dar sunt de obicei usor de indepartat;
  • In cazul culorii verde si turcoaz, este mai dificil de indepartat.

Vorbeste cu un expert!

Vorbeste cu un expert