Tratament acnee

Acneea afecteaza pana la 50 de milioane de americani anual, devenind astfel cea mai frecventa afectiune a pielii din Statele Unite. Din pacate, izbucnirile pot aparea in orice stadiu al vietii – studiile clinice au aratat ca 40-55% dintre adultii cu varsta cuprinsa intre 20 si 40 de ani sunt diagnosticati cu acnee de nivel scazut si piele grasa.

In afara de efectele fizice ale acneei, afectiunea poate avea si un impact asupra bunastarii emotionale si psihologice. Acesta este exact motivul pentru care furnizorii medicali si esteticienii au multe de castigat, oferind un tratament eficient al acneei.

De ce sa alegi echipamentele de tratare a acneei de la Med Group Concept?

Organizatia noastra este cunoscuta pentru tehnologiile noastre usor de utilizat, non-invazive, care deservesc clientii intr-un mod sigur si eficient. Produsele noastre inovatoare va ajuta sa va dezvoltati baza de pacienti, oferind in acelasi timp servicii care sunt in concordanta cu nevoile clientului estetic modern.

Daca aveti intrebari suplimentare cu privire la optiunile de tratament pentru acnee ale lui Med Group Concept sau cu privire la modul in care am putea sa va dezvoltam afacerea, nu ezitati sa ne contactati in orice moment.

100+

Clienti Multumiti

10+

Membri Profesionisti

Ce este tratamentul facial de rejuvenare TriBella™?

Fotorejuvenarea

Echipamentul facial TriBella™, ofera un tratament eficient pentru leziunile benigne pigmentate si leziunile vasculare benigne. Folosind aplicatoarele SR515 si SR580, tratamentul de fotorejuvenare utilizeaza tehnologia de lumina pulsata intensa (IPL), pentru a furniza explozii directe de energie pe zonele vizate ale pielii. Lumina intensa pulsata utilizata, este absorbita selectiv de cromoforii tinta – si anume, hemoglobina pentru leziunile vasculare si melanina pentru leziunile pigmentate.

Regenerarea pielii

Imbunatateste aspectul afecțiunilor texturale ale pielii, cum ar fi cicatricile acneice si alte cicatrici, rozaceea, textura inegala a pielii, porii mariti, discromia si pigmentarea. Echipamentul pentru tratamente faciale TriBella™, foloseste aplicatorul special conceput NanoFractional RF™ (Viva), care dispune de tehnologie de varf brevetata, de ultima generatie si una dintre cele mai mari dimensiuni spot din industrie. Cantitatea precisa de energie (pana la 62 mJ), este livrata uniform catre fiecare electrod cu pini. Densitatea de energie ridicata, este distribuita printr-o amprenta mica pe pin (160 x 38 µm²), lasand suficient tesut intact intre ele, pentru o vindecare mai rapida a ranilor, aspect uniform al tesutului post-tratament si timpii de oprire mai mici decat majoritatea celorlalte dispozitive.

Anti-îmbătrânire

Imbunatateste productia de colagen, pentru a reduce aspectul laxitatii pielii si a estompa aparitia ridurilor. Dispozitivul facial TriBella™ foloseste aplicatorul DiamondPolar™, care este alimentat de tehnologia (MP)² – combinatia dintre frecventa radio multipolara (RF) si campurile electromagnetice pulsate (PEMF). Frecventa Multipolar RF produce caldura rapida si omogena in adancimi multiple ale tesuturilor, rezultand rezultate clinice excelente si o experienta confortabila pentru pacient.

Protocolul TriBella™

Vizibil, cele mai bune rezultate la aproximativ trei luni după a treia sedinta de tratament. Pentru intretinere, o sesiune la fiecare sase luni, este protocolul ideal de tratament. Dispozitivul de tratare faciala TriBella™, foloseste cele trei aplicatoare intr-o anumita ordine, cu 10 minute de intarziere intre tratamentele individuale: SR515 / SR580, DiamondPolar™, urmat de NanoFractional RF™ (Viva).

Ce este tratamentul facial de rejuvenare TriBella™?

Venus Versa

Splendor X

Singura platforma, cu laser dioda ce utilizeaza tehnologia BLEND X™

Stellar M22

Platforma puternica multi-aplicatie pentru tratamente estetice de top

AcuPluse

Vorbeste cu un expert!

Vorbeste cu un expert