Dispozitiv laser de indepartare a parului, pentru toate tipurile de piele. Cu LightSheer® QUATTRO™ puteti personaliza tratamentele pentru pacienti in functie de tipul de par al fiecarui individ, tipul de piele (inclusiv pielea bronzata si intunecata) si stilul de viata, prin urmare, accesati o categorie demografica mai larga.

Nu dezvoltam doar tehnologii de varf. Oferim incredere.

Schimbam modul in care oamenii se simt fata de ei insisi, prin ceea ce facem. Nu eliminam doar parul nedorit, eliminam indoielile, grijile si barierele dintre oameni.

Cream, proiectam si oferim incredere.

Satisfactia clientilor, afacere in permanenta dezvoltare

Epilarea laser este unul dintre cele mai cautate tratamente non-invazive pentru femei si barbati deopotriva. Tot mai multe persoane din medii etnice diferite, cauta indepartarea permanenta a parului. Acestia cauta un tratament eficient, rapid si confortabil. Epilarea laser atrage pacientii la clinica dvs. si este un pas excelent pentru ei in lumea dermatologiei estetice. Cu LightSheer QUATTRO puteti personaliza tratamentele pacientilor in functie de fiecare persoana in parte (tip de par, tip de piele – inclusiv pielea bronzata sau inchisa la culoare, stil de viata) prin urmare accesul la un numar mai mare de clienti.

Devii mult mai increzator cu tehnologia noastra

Rezultatele clinice excelente incep cu laserul dioda LightSheer Quattro, sustinut de două tehnologii avansate: tehnologia asistata vacuum de mare viteza si tehnologia de racire integrata de contact “ChillTip”. 

1. Tehnologie de mare viteza asistata cu vacuum

1.1 Aplicator de mare viteza (22×35 mm)

2. Tehnologie integrata ChillTip cu racire de contact

2.1 Aplicator XC (12×12 mm)

2.2 Aplicator ET (9×9 mm)

SPATE & UMERI

inainte si dupa 2 tratamente

Inainte Dupa

AXILA

inainte si dupa 3 tratamente

Inainte Dupa

ABDOMEN

inainte si dupa 5 tratamente

Inainte Dupa

PIEPT

inainte si dupa 5 tratamente

Inainte Dupa

Vorbeste cu un expert!

Vorbeste cu un expert