NeoGraft® este liderul global în restaurarea parului, cunoscut după numele sau atat de medicii cat si de pacinetii din intreaga lume. Unitatea sa de Extractie Fuliculara (FUE) este revolutionara si automata, iar tehnologia de implantare nu lasa nicio cicatrice liniara si este minim invaziva cu recuperarea rapida a pacientului. 

Tehnologie avansata

Solutii de afaceri pentru transplantul de par

Cu NeoGraft®, Venus Concept este singura companie care ofera solutii complete pentru afacerea dvs. de restaurare a parului. Cu ajutorul Venus Concept este usor pentru medicii sa inceapa, sa promoveze si sa iti dezvolte cu succes activitatea de transplant al parului.

Acces în permanenta la educatie si instruire

Programul NeoGrafters™

Programul de loialitate

Suport de marketing

Tehnologie avansata

Sistemul automat de extractie (FUE) si implantare NeoGraft® faciliteaza medicilor sa ofere procedurile mult dorite de pacienti pentru implantul de par. Tehnologia sa avansata elimina ineficientele extractiilor manuale si ofera pacientilor confortul si timpul de recuperare rapid a unei proceduri FUE, permitand in acelasi timp medicilor sa ofere transplanturi de par cu un sistem mai eficient si cu rezultate clinice mai consistente.

 

Touchscreen intuitiv

Workflow optimizat

Motor pneumatic

Portabil cu amprentă la sol mica

Rezultate inainte si dupa tratament

Inainte Dupa
Inainte Dupa
Inainte Dupa
Inainte Dupa

Vorbeste cu un expert!

Vorbeste cu un expert