Echipament pentru tratamente faciale

Asigura clinicii tale cele mai performante servicii prin echipamentele pentru tratamente faciale de la Med Group Concept.

Ce trebuie sa stii despre un echipament pentru tratamente faciale

Echipamentul cosmetic sau medical pentru tratamentele faciale este extrem de important referitor la  echipamentele pentru orice salon de infrumusetare. 

Indiferent daca iti doresti sa oferi servicii de intinerire si fermitate a pielii sau doresti sa oferi servicii profesionale care trateaza pielea in profunzime, salonul sau clinica ta are nevoie de echipament pentru tratamente faciale de ultima generatie. 

Clienti Multumiti

Membri Profesionisti

Venus_Legacy_Front_Final_Transperancy.png
echipament pentru tratamente faciale

De ce sa alegi Med Group Concept

Echipamentele pentru tratamente faciale oferite de catre Med Group Concept propun o multime de avantaje printre care se numara urmatoarele. 

Reduc ridurile

Echipamentul folosit pentru tratarea tenului reduce ridurile.

Trateaza acneea

Faptul ca echipamentul adus de Med Group Concept poate trata acneea constituie un alt beneficiu.

Regenereaza pielea

Echipament pentru tratarea tenului, propune o reparare a imperfectiunilor pielii si o regenereaza.

Fotorejuvenarea

Exista si aparatura care se ocupa de fotorejuvenare, deoarece tot mai multi oameni se plang se imbatranirea prematura a fetei.

Scopul Med Group Concept referitor la echipament pentru tratamente faciale

Scopul Med Group Concept este de a oferi cea mai recenta tehnologie faciala si cele mai avansate produse cosmetice pentru saloanele si centrele de infrumusetare. Echipamentele profesionale de infrumusetare faciala sunt ideale pentru orice salon, si indeplinesc cele mai exigente asteptari si cerinte ale pietei.

Avand in vedere faptul ca tratamentele faciale sunt accesate de majoritatea femeilor si de o parte din barbati, acestea trebuie sa corespunda standardelor de calitate, cat si standardelor de pret. Echipamentele pentru tratamente faciale prezentate de catre Med Group Concept in portofolii se regasesc intr-un raport calitate – pret echilibrat. Cum altfel sa atragi clientii daca nu prin calitate superioara si preturi accesibile? Succesul clinicii sau al salonului tau reprezinta totodata si succesul nostru. 

Ce fel de echipament pentru tratamente faciale avem in portofoliu?

Gama de echipamente pentru tratamente faciale este foarte variata si poate trata diferite probleme de ten. Actualizeaza-ti clinica sau salonul cu o aparatura tratamente faciale de ultima generatie si clientii iti vor alege cu siguranta serviciile. 

Iata care sunt tratamentele faciale care se pot realiza prin utilizarea echipamentelor noastre:

 • Fotorejuvenare;
 • Tratament Acnee;
 • Regenerare Piele;
 • Reducere Riduri. 

Indiferent de serviciile pe care decizi sa le incluzi in tratamentele clinicii tale, in protofoliul Med Group Concept gasesti o solutie pentru fiecare. Multitudinea de echipamente pentru tratamente faciale iti ofera posibilitatea de a alege liber.

Beneficiile unui tratament facial

Tratamentele faciale sunt cele mai populare tratamente de infrumusetare care pot fi facute la un spa medical. Ajuta la mentinerea pielii sanatoase si stralucitoare, si ofera beneficii pentru sanatate, precum:

 • Curata in profunzime pielea;
 • Previne acneea;
 • Reduce excesul de sebum;
 • Reface textura neteda si uniforma a pielii; 
 • Previne aparitia ridurilor si liniilor fine;
 • Trateaza acneea si cicatricile acneice; 
 • Poate reda elasticitatea pielii;
 • Poate reda tonusul.

Toate aceste beneficii sunt motivele principale pentru care tot mai multe femei si barbati investesc in astfel de tratamente. Exista insa si alte beneficii care trebuie mentionate: fericirea, increderea in sine, momentele de rasfat pentru a face ceva pentru noi insine, care sunt de nepretuit in viata noastra de zi cu zi.

Tratamentele profesionale realizate cu aparatura pentru tratamente faciale pot avea o multitudine de avantaje asupra tenului, atat din punct de vedere estetic, cat si din punctul de vedere al sanatatii. Tratamentele faciale sunt indicate atat pentru femei, cat si pentru barbati, pentru a reda fermitatea pielii si pentru a avea un ten sanatos si cu un aspect minunat.

Vorbeste cu un expert!

Vorbeste cu un expert