Echipament pentru reducerea ridurilor

Multe persoane se confrunta cu ridurile de la o anumita varsta. Pentru unii pot parea un dezavantaj si un motiv de insecuritate si din acest motiv trebuie sa oferi clientilor tai serviciile dorite pentru eliminarea ridurilor utilizand o aparatura performanta.

De ce sa alegi un echipament pentru reducerea ridurilor?

Cel mai frecvent semn al imbatranirii atat pentru barbati, cat si pentru femei este aparitia ridurilor si nu este de mirare faptul ca reducerea ridurilor ramane unul dintre cele mai populare tratamente de pe piata actuala a frumusetii. 

Cremele, lotiunile si alte tratamente cosmetice pentru indepartarea ridurilor arata dorinta eliminarii acestora. Daca vrei sa oferi clientilor clinicii sau salonului cosmetic un tratament non-invaziv pentru reducerea ridurilor, ia in considerare sistemele oferite de Med Group Concept.

Clienti Multumiti

Membri Profesionisti

ultrapulse
echipament pentru reducerea ridurilor

Metode si echipamente pentru reducerea ridurilor

Exista mai multe tehnici si aparate care ajuta la reducerea ridurilor si perfectionarea pielii tenului. 

Reducerea ridurilor prin radiofrecventa

Sistemul are caracteristici de ultima generatie pentru a imbunatati siguranta pacientului. Totodata utilizarea este una simpla, iar rezultatele sunt mereu excelente.

Reducerea ridurilor cu laser dioda

Reducerea de riduri prin tratamentele cu laser dioda sunt foarte eficiente in combaterea acestora.

Reducerea ridurilor cu laser CO2

Scopul acestui aparat este intinerirea oferind rezultate remarcabile datorita tehnologiei precise care depaseste toate asteptarile.

Aparatura reducere riduri multi-tasking

Cu un aparat multi-tasking pentru zona faciala se va imbunatati textura pielii, se elimina petele sau acneea, pe langa reducerea ridurilor.

Ce sunt ridurile? 

Mai ales dupa varsta de 20 de ani, productia de colagen si elastina, substantele direct responsabile de elasticitatea si fermitatea tesutului pielii, scade. In primii ani de viata, celulele pielii din stratul superior al dermei sufera zilnic un proces complex de regenerare, in timp ce celulele moarte sunt foarte rapid inlocuite cu cele sanatoase. Cand productia de colagen si elastina incepe sa scada, acest proces incepe automat sa incetineasca, lasand loc ridurilor si liniilor fine.

Din ce cauza apar ridurile? 

Ridurile reprezinta un factor perfect normal in procesul de inaintare in varsta, dar acestea pot aparea in mod prematur din cauza diferitilor factori interni sau externi precum expunerea frecventa si repetata la lumina UV, fumat, consum de alcool, expresii faciale repetate, stres, lipsa de somn, factori de mediu sau lipsa unei rutine adecvate de ingrijire a pielii.

Ce fel de echipament pentru reducerea ridurilor ofera Med Group Concept pentru cliniciile cosmetice?

Echipament pentru reducerea ridurilor din gama Med Group Concept functioneaza pe radiofrecventa, laser IPL sau laser cu dioxid de carbon, lasere Nd:YAG și ER:YAG. Actioneaza in dermul profund, oferind pielii un aspect de lunga durata, ferm, uniform si tineresc.

  • Venus Legacy;
  • Venus Viva;
  • Venus Versa;
  • Venus Freeze Plus;
  • Splendor X;
  • Stellar M22;
  • ResurFX;
  • AcuPluse;
  • UltraPulse.

In cat timp se pot observa rezultatele tratamentelor cu echipament pentru reducerea ridurilor si rejuvenare faciala?

In cazul tratamentului cu echipamentul pentru rejuvenare faciala cu radiofrecventa, in functie de ritmul de activitate al fibroblastelor (celule ale tesutului conjunctiv), efectul elastic al pielii incepe sa apara in primele saptamani dupa tratament. Pentru rezultate rapide se recomanda consumul a minim 2 litri de apa pe zi intre sedinte.

Prin aceste tratamente, rezultatele sunt imediate si pacientul este deja constient de pielea mai neteda, mai fina si mai deschisa la scurt timp dupa prima sedinta. Cu toate acestea, rezultatul final apare atunci cand pielea se regenereaza complet natural, la cateva luni dupa tratament.

Vorbeste cu un expert!

Vorbeste cu un expert