Echipament pentru rejuvenare faciala

Pentru clientii care au nevoie de tratamente impotriva acneei, ridurilor sau petelor ramase in urma acneei, se recomanda cu incredere sedintele realizate cu echipament pentru rejuvenare faciala. 

Ce inseamna tratamentele de rejuvenare faciala?

Tratamentele de rejuvnare faciala implica aplicarea de impulsuri de lumina pe piele care ofera caldura zonei de tratament. Ajuta la producerea naturala de noi fibre de colagen si elastina, reconstruind astfel microfibrele in derm si epiderma.

Tratamentul de rejuvenare faciala este recomandat in cazul melasmelor (petelor), acneei, pierderii de tonus sau de elasticitate, hiperpigmentari, riduri de expresie, etc. Pentru oricare dintre aceste probleme, tratamentele de rejuvenarea sunt raspunsul. 

Clienti Multumiti

Membri Profesionisti

echipament pentru rejuvenare faciala

Beneficiile tratamentelor de rejuvenare faciala

Avantajele tratamentelor de intinerire faciala sunt nenumarate si nu doar datorita eliminarii ridurilor. Aceste proceduri redau frumusetea pielii si a trasaturilor faciale.

Tratarea acneei si indepartarea urmelor lasate de aceasta

Datorita aparaturii performante de rejuvenare faciala, urmele lasate de acnee sau acneea in sine nu va mai fi o problema pentru ten.

Tratarea ridurilor

Odata cu inaintarea in varsta, inevitabil apar si ridurile. Scapa usor de acestea prin tratamentele de rejuvenare faciala.

Rezultate vizibile dupa prima sedinta

Desi este nevoie de un total de 8 -12 sedinte, rezultatele pot fi observate si dupa prima sedinta.

Tratarea hiperpigmentatilor

Petele in general si hiperpigmentatia pot fi tratate acum intr-un mod eficient si usor prin procedurile utilizand un echipament pentru rejuvenare faciala.

Aparatura pentru reducere circumferentiala

Venus Versa

Cele mai solicitate tratamente estetice – un singur dispozitiv

PiQo4

Laser puternic pentru rejuvenarea pielii, îndepărtarea tatuajelor și a pigmenților de culoare

AcuPluse

Platforma laser CO2 MultiMode™ SuperPulse™

Stellar M22

Platformă puternică multi-aplicație pentru tratamente estetice de top

Variante de tratamente cu un echipament pentru rejuvenare faciala 

Exista mai multe tipuri de echipamente pentru rejuvenare faciala, rezultatele fiind la fel de satisfacatoare la fiecare dintre cele prezentate mai jos. 

Rejuvenare faciala prin microdermabraziune cu cristale

Microdermabraziunea cu cristale reprezinta o procedura utila pentru tratarea acneei si restabilirea fermitatii, elasticitatii si stralucirii pielii. Acest tratament de intinerire faciala foloseste microcristale si un dispozitiv special care indeparteaza celulele moarte de pe suprafata pielii. Se recomanda mai multe sedinte de tratament pentru rezultate vizibile.

Rejuvenare faciala prin radiofrecventa

Aparatura pentru rejuvenare faciala cu radiofrecventa este utilizata in zone precum: frunte, obraji, sub ochi, gat si linia barbiei. Acest lucru nu numai ca reduce cicatricile de acnee si barbia dubla, dar ajuta si pe termen lung la reducerea cicatricilor si a cearcanelor.

Rejuvenare faciala cu IPL

Acest tratament ajuta la reducerea ridurilor, a petelor (pistrui si melasma) si a acneei in timp ce reinnoieste pielea. De la prima sedinta, rezultatele apar rapid, dar pentru ca rezultatele sa dureze mai mult se poate recomanda o sedinta de intretinere.

Rejuvenare faciala cu laser

Acest tratament foloseste un laser pentru a stimula usor productia naturala de colagen, reducand aspectul porilor si a petelor pielii, reducand ridurile. In plus, aparatura pentru rejuvenare faciala cu laser poate trata nu numai pete aparute din cauza inaintarii in varsta, ci si alte tipuri de pete.

Sfaturi in ingrijirea tenului intr-un mod natural 

Desi tehnicile care implica echipamente pentru rejuvenare faciala sunt foarte eficiente si non-invazive sau minim invazive, se recomanda totusi protectia pielii intr-un mod natural pentru a putea preveni anumite probleme cum ar fi:

  • razele UV pot duce la aparitia petelor pe piele, prin urmare evitarea acestora sau protectia impotriva lor poate preveni acest tip de pete;
  • pentru a preveni pielea uscata si pentru a avea un ten stralucitor, consuma cat mai multa apa pentru a-ti pastra pielea hidratata;
  • pentru evitarea cosurilor sau a acneei creeaza-ti o rutina de ingrijire faciale personalizata pentru tipul tau de ten: gras, uscat sau mixt;
  • pentru o piele cat mai sanatoasa, si un intreg organism sanatos, urmeaza o alimentatie echilibrata care consta in legume, fructe, proteine si cereale.

Vorbeste cu un expert!

Vorbeste cu un expert