Reducere pete pigmentare

Petele solare, petele de varsta si roseata, sunt afectiuni comune ale pielii. Ele sunt de obicei o preocupare cosmetica si variaza in marime, forma si adancime.

Tratati cu succes pigmentarea atat pe zonele faciale, cat si pe cele ale corpului, indiferent de tipul de piele, obtinand o piele mai luminoasa si mai uniforma, cu un timp de inactivitate minim

Despre pigmentare

Leziunile pigmentate sunt zone hipermelanocitice, induse de obicei de expunerea la soare, procesul natural de îmbatranire sau factorii congenitali. Leziunile pigmentate variaza foarte mult in marime, forma si adancime.

Ele pot fi fie ridicate, fie plate si sunt mai degraba un produs cosmetic, decat o preocupare medicala. Lumina intensa pulsata (IPL), care vizeaza melanina, este eficienta in tratarea leziunilor benigne si in eliminarea acestora.

100+

Clienti Multumiti

10+

Membri Profesionisti

Dispozitiv-Stellar-M22-1-1.png

De ce sa alegeti dispozitivele de fotorejuvenare de la Med Group Concept?

Compania noastră este cunoscută pentru tehnologiile ușor de utilizat, non-invazive, care deservesc clienții într-un mod sigur și eficient. Produsele noastre inovatoare vă ajută să vă dezvoltați baza de pacienți, oferind în același timp servicii care sunt în concordanță cu nevoile clientului estetic modern.

Daca aveti intrebari suplimentare cu privire la optiunile lipolizei non-invazive ale Med Group, sau cu privire la modul în care am putea sa va dezvoltam afacerea, nu ezitati sa ne contactati.

Aparatura pentru fotorejuvenarea si tratarea leziunilor pigmentare

Venus Versa

PiQo4

Laser puternic pentru rejuvenarea pielii, îndepartarea tatuajelor si a pigmentilor de culoare

Stellar M22

Platformă puternica multi-aplicatie pentru tratamente estetice de top

AcuPluse

Vorbeste cu un expert!

Vorbeste cu un expert