Tehnologia estetica de radiofrecventa fractionata

Tratamentul cu Radiofrecventa Fractionata foloseste micro pini care livreaza sigur si eficient energia la nivelul pielii. Lezarea epidermei in acest fel determina un proces de vindecare naturala a tesutului. Deoarece leziunile sunt extrem de mici, tratamentul este confortabil iar rezultatele sunt uimitoare.

Tratamentul cu aceasta tehnologie poate trata rapid si eficient:

  • cicatricile acneice si alte cicatrici
  • ridurile profunde
  • rozaceea
  • discromia pielii
  • pielea cu aspect tern
  • porii dilatati si pigmentarea pielii

Tehnologia brevetata cu SmartSCAN - Venus Viva

Aplicatorul NanoFractional RF™ este echipat cu tehnologie brevetata de ultima generatie ce furnizeaza pana la 700 de impulsuri. Varful aplicatorului asigura cea mai mare suprafata de contact cu pielea, din industrie ceea ce duce la reducerea timpului de tratament.

Pinii sunt niste micro ace care in contact cu pielea penetreaza mecanic si foarte usor stratul cornos. Cand se declanseaza un impuls, energia se descarca prin varful fiecarui pin, ceea ce le permite sa patrunda mai adanc în tesut. Adancimea terapeutica de penetrare ajunge pana la 500 de microni. Fiecare rand de patru pini actioneaza ca un grup si sunt activati pe rand. In timp ce acest grup de pini este activ, restul servesc drept electrozi de intoarcere. Curentul este comutat între fiecare grup de electrozi astfel incat energia sa fie livrata in mod consistent pe toata suprafata varfului.

 

Acestea permit o omogenitate mai mare în furnizarea de energie, avand ca rezultat tratamente mai sigure si rezultate clinice consecvente.

Cantitatea exacta de energie RF de pana la 62 mJ este livrata fiecarui pin individual si uniform, ceea ce asigura consistenta incalzirii dermice si sporeste confortul pacientului. Densitatea mare de energiei este distribuia printr-o amprenta redusa a pinului (150 x 20 microni) pentru semne mai putin vizibile. Pinii creeaza leziuni microdermice pentru activarea procesul natural de vindecare a ranilor. Temperatura inalta determina remodelarea colagenului si stimuleaza neocolageneza. Tesutul inconjurator serveste drept rezervor de celule stem si proteine si au ca rezultat vindecarea rapidă a ranilor, un aspect uniform al pielii post-tratament si un timp de recuperare redus.

Echipamente ce folosesc aceasta tehnologie

Venus Viva

Platforma pentru refacerea și îmbunătățirea texturii pielii

Vorbeste cu un expert!

Vorbeste cu un expert