Radiofrecvență Fracționată - Med Group Concept
Excellence in Aesthetics

Radiofrecvență Fracționată

Tehnologia estetică de radiofrecvență fracționată

Tratamentul cu Radiofrecvență Fracționată folosește micro pini care livrează sigur și eficient energia la nivelul pielii. Lezarea epidermei în acest fel determină un proces de vindecare naturală a țesutului. Deoarece leziunile sunt extrem de mici, tratamentul este confortabil iar rezultatele sunt uimitoare.

Tratamentul cu această tehnologie poate trata rapid și eficient:

  • cicatricile acneice și alte cicatrici
  • ridurile profunde
  • rozaceea
  • discromia pielii
  • pielea cu aspect tern
  • porii dilatați și pigmentarea pielii

Tehnologia brevetată cu SmartSCAN - Venus Viva

Aplicatorul NanoFractional RF™ este echipat cu tehnologie brevetată de ultimă generație ce furnizează până la 700 de impulsuri. Vârful aplicatorului asigură cea mai mare suprafață de contact cu pielea, din industrie ceea ce duce la reducerea timpului de tratament.

Pinii sunt niște micro ace care în contact cu pielea penetrează mecanic și foarte ușor stratul cornos. Când se declanșează un impuls, energia se descarcă prin vârful fiecarui pin, ceea ce le permite să pătrundă mai adânc în țesut. Adâncimea terapeutiă de penetrare ajunge pâă la 500 de microni. Fiecare rând de patru pini acționează ca un grup și sunt activați pe rând. În timp ce acest grup de pini este activ, restul servesc drept electrozi de întoarcere. Curentul este comutat între fiecare grup de electrozi astfel încât energia să fie livrată în mod consistent pe toată suprafața vârfului.

Acestea permit o omogenitate mai mare în furnizarea de energie, având ca rezultat tratamente mai sigure și rezultate clinice consecvente.

Cantitatea exactă de energie RF de pâna la 62 mJ este livrată fiecărui pin individual și uniform, ceea ce asigură consistența încalzirii dermice și sporește confortul pacientului. Densitatea mare de energiei este distribuită printr-o amprentă redusă a pinului (150 x 20 microni) pentru semne mai puțin vizibile. Pinii creează leziuni microdermice pentru activarea procesul natural de vindecare a rănilor. Temperatura înaltă determină remodelarea colagenului și stimulează neocolageneza. Țesutul înconjurător servește drept rezervor de celule stem și proteine și au ca rezultat vindecarea rapidă a rănilor, un aspect uniform al pielii post-tratament și un timp de recuperare redus.

Echipamente ce folosesc această tehnologie

Call Now ButtonSuna Acum!