Reducere circumferinta

Potrivit unui sondaj din 2018, realizat de Societatea Americana pentru Chirurgie Dermatologica, remodelarea corporala a fost una dintre cele mai populare proceduri, 57% dintre respondenti optand pentru acelasi raport. Acelasi raport a aratat, de asemenea, ca doua dintre principalele motive pentru care oamenii apeleaza la procedurile cosmetice chirurgicale, doresc sa se simta mai increzatori si doresc sa para mai atragatori.

Pentru multi indivizi, nivelurile de incredere sunt indisolubil legate de modul în care se simt in corpul lor. Cu toate acestea, multi dintre acesti consumatori doresc, de asemenea, rezultate fara o interventie chirurgicala dureroasa si timpi morti asociati.

 
100+

Clienti Multumiti

10+

Membri Profesionisti

Device1_LS_0001
Echipamentul pentru criolipoliza

De ce sa alegeti dispozitivele pentru reducerea circumferențiala de la Med Group Concept?

Sistemele non-invazive de reducere circumferentiala Med Group Concept, va permit sa raspundeti nevoilor acestei piete tinta, oferind solutii eficiente cu tratamente confortabile, care nu necesita perioade de nefunctionare.

Compania noastră este cunoscută pentru tehnologiile ușor de utilizat, non-invazive, care deservesc clienții într-un mod sigur și eficient. Produsele noastre inovatoare vă ajută să vă dezvoltați baza de pacienți, oferind în același timp servicii care sunt în concordanță cu nevoile clientului estetic modern.

Daca aveti intrebari suplimentare cu privire la optiunile lipolizei non-invazive ale Med Group, sau cu privire la modul în care am putea sa va dezvoltam afacerea, nu ezitati sa ne contactati.

Aparatura pentru reducere circumferențiala

NuEra Tight

Venus Legacy

Cea mai avansata tehnologie pentru tratamente faciale si corporale

Venus Versa

Venus Freeze Plus

Venus Bliss

Foloseste lipoliza non-invaziva asupra abdomenului si a flancurilor, reducand grăsimea

Vorbeste cu un expert!

Vorbeste cu un expert