Blend X Alex YAG - Med Group Concept
Excellence in Aesthetics

Blend X Alex YAG

Tehnologia BLEND X™ - cea mai recentă tehnologie pentru îndepărtare a părului

Emisia laseră binară a lungimilor de undă Nd: YAG (1064 nm) și Alexandrite (755 nm). Majoritatea tehnologiilor de epilare cu laser de pe piață utilizează una dintre cele două lungimi de undă pentru a viza foliculul de păr:

  • Lungimea de undă Alexandrite la 755 nm, care este ideală pentru tratarea tonurilor de piele 1, 2 și 3 (tonuri de piele clare și deschise). Este puternic absorbit de melanină și, prin urmare, nu este sigur pentru utilizare pe tonuri mai întunecate ale pielii.
  • Lungimea de undă Nd: YAG la 1064 nm, care este ideală pentru tratarea tonurilor de piele 4, 5 și 6 (4 fiind pielea bronzată și 5 și 6 tonuri de piele mai închise), deoarece absorbția de către melanină este mult mai mică decât cu lungimea de undă Alexandrite. Această lungime de undă este puternic absorbită de oxihemoglobină, care afectează alimentarea cu sânge a foliculului de păr.

Tehnologia BLEND X sincronizează ambele lungimi de undă

Pentru a rezolva aceste provocări, Lumenis a introdus tehnologia BLEND X. Această tehnologie unică este prima de acest gen care sincronizează lungimile de undă Alexandrite (755nm) și Nd: YAG (1064nm) pentru a declanșa cu proporții reglabile.

Cu această tehnologie, fiecare puls poate fi combinat atunci când este tras cu proporții variate pentru tratamentul personalizat și pentru a se potrivi tipului specific de piele al pacientului, culoarea și grosimea părului pentru cel mai eficient tratament.

Echipamente ce folosesc această tehnologie

Call Now ButtonSuna Acum!