Tehnologia BLEND X™ - cea mai recenta tehnologie
pentru indepartare a parului

Emisia lasera binara a lungimilor de unda Nd: YAG (1064 nm) și Alexandrite (755 nm). Majoritatea tehnologiilor de epilare cu laser de pe piata utilizeaza una dintre cele doua lungimi de unda pentru a viza foliculul de par:

  • Lungimea de unda Alexandrite la 755 nm, care este ideala pentru tratarea tonurilor de piele 1, 2 și 3 (tonuri de piele clare si deschise). Este puternic absorbit de melanina si, prin urmare, nu este sigur pentru utilizare pe tonuri mai intunecate ale pielii.
  • Lungimea de unda Nd: YAG la 1064 nm, care este ideala pentru tratarea tonurilor de piele 4, 5 și 6 (4 fiind pielea bronzata si 5 si 6 tonuri de piele mai inchise), deoarece absorbtia de catre melanina este mult mai mica decat cu lungimea de unda Alexandrite. Aceasta lungime de unda este puternic absorbita de oxihemoglobina, care afecteaza alimentarea cu sange a foliculului de par.

Tehnologia BLEND X sincronizeaza ambele lungimi de unda

Pentru a rezolva aceste provocari, Lumenis a introdus tehnologia BLEND X. Aceasta tehnologie unica este prima de acest gen care sincronizeaza lungimile de unda Alexandrite (755nm) și Nd: YAG (1064nm) pentru a declansa cu proportii reglabile.

 

Cu aceasta tehnologie, fiecare puls poate fi combinat atunci cand este tras cu proportii variate pentru tratamentul personalizat si pentru a se potrivi tipului specific de piele al pacientului, culoarea si grosimea parului pentru cel mai eficient tratament.

Echipamente ce folosesc această tehnologie

Splendor X

Vorbeste cu un expert!

Vorbeste cu un expert