Echipament pentru implantul de par

Deseori, in cazul barbatilor, isi pot face aparitia unele probleme legate de pierderea parului dupa o anumita varsta.  In aceste conditii, tratamentele de implant de par sunt excelente si ofera avantaje multiple pacientilor clincii estetice. 

De ce ar trebui sa alegi implantul de par realizat cu Venus Concept

Implanturile conventionale sunt invazive si lasa o cicatrice liniara fara a urma o perioada semnificativa de recuperare.

In schimb, echipamentul pentru implantul de par Venus Concept ofera medicului instrumentele potrivite pentru a crea o linie naturala a parului pentru pacienti. Acest lucru se datoreaza faptului ca acest echipament de restaurare a parului recolteaza fiecare unitate foliculara in mod individual, datorita instrumentelor sale avansate si comenzilor usor de utilizat. Cu acest nivel de acuratete, vei putea asigura pacientilor rezultate optime. 

Clienti Multumiti

Membri Profesionisti

echipamentul pentru implantul de par

Beneficiile implantului de par

Noua tehnica oferita de un echipament pentru implantul de par ofera o gama larga de avantaje persoanelor care sufera de caderi de par frecvente. Un implant de par este optiunea cea mai buna pentru un client cu asemenea probleme din urmatoarele motive:

Nu raman cicatrici

In urma interventiei cu echipamentul pentru implant de par propus de Med Group, nu mai exista riscul de a ramane cicatrici.

Echipamentul este minim - invaziv

Spre deosebire de metodele traditionale cu bisturiul, noua metoda nu presupune tehnici invazive.

Fara perioada de vindecare

Dupa aceasta procedura de implantare a parului, pacientii pot reveni la rutina zilnica.

Restaureaza estetica

Lipsa firelor de par poate constitui o adevarata insecuritate, din acest motiv procedura de implant a parului reda increderea de sine.

Despre persoanele predispuse la caderea parului

Caderea parului poate afecta atat barbatii, cat si femeile, dar in cele mai multe cazuri barbatii tind sa aibe probleme de acest tip. Indiferent de stres sau stil de viata, unii barbati sunt predispusi  genetic caderii parului (numit si alopecie ereditara) sau un alt motiv poate fi parul sensibil la hormoni androgeni (parul incepe sa cada atunci cand atinge varsta adulta).  Indiferent cate creme sau suplimente aplicati pe scalp, firele de par care sunt predestinate caderii nu pot fi recuperate. In acest caz, singurul ajutor vine fie prin metoda traditionala chirurgicala, fie prin echipamentul pentru implant de par propus de Me

Care sunt avantajele acestei proceduri utilizand un echipament pentru implantul de par spre deosebire de implantul de par traditional?

In primul rand, cel mai mare avantaj constituit de implantul de par prin tehnica moderna este faptul ca acesta din urma nu mai lasa cicatrici. Implantul de par traditional este invaziv si lasa o cicatrice liniara. In schimb, Venus Concept Hair Restoration Equipment ofera clinicii instrumentele necesare pentru a crea o linie naturala a parului la pacienti. Acest fapt va avea un final cu pacienti multumiti si satisfacuti in totalitate de procedura efectuata . 

Acest lucru se datoreaza faptului ca acest echipament pentru implantul de par colecteaza fiecare unitate de folicul de par in mod individual, datorita instrumentelor avansate si comenzilor usor de utilizat.

Med Group Concept si echipament pentru implantul de par

Compania Med Group Concept este cunoscuta pentru tehnologia de ultima generatie, non- invaziva, usor de utilizat, ce ofera clientilor tratamente sigure si eficiente. Produsele noastre inovatoare va ajuta sa va extindeti baza de pacienti, oferind in acelasi timp servicii care se potrivesc nevoilor clientilor.

Neograft este un lider global in restaurarea parului, recunoscut in intreaga lume pentru unitatea sa de extractie automatizata a foliculului de par si pentru tehnologia de transplant ce nu lasa cicatrici, minimizand invazivitatea si recuperarea pacientului. 

Vorbeste cu un expert!

Vorbeste cu un expert