Echipament laser dioda

Un echipament laser dioda este folosit pentru o epilare eficienta si definitiva. Afla tot ceea ce trebuie sa stii despre acest echipament si nu ezita sa iti duci clinica sau salonul la urmatorul nivel de performanta. 

Cum functioneaza un echipament laser dioda

Un echipament laser dioda utilizeaza principiul fototermolizei selective pentru a viza cromofori specifici ai pielii, de obicei melanina sau sangele. 

Acest echipament laser dioda incalzeste in mod selectiv cromoforul, deteriorandu-l si lasand intact tesutul din jur. De exemplu, atunci cand se trateaza parul nedorit, melanina din foliculii de par este vizata si deteriorata, intrerupand cresterea si regenerarea parului. Un echipament laser dioda poate fi completat cu o tehnologie de racire sau alte metode de reducere a durerii pentru a imbunatati eficienta tratamentului si confortul pacientului.

Clienti Multumiti

Membri Profesionisti

LightSheer QUATTRO with cart_
echipament laser dioda

Beneficiile epilarii cu echipament laser dioda

Epilarea definitiva cu un echipament laser dioda devine din ce in ce mai solicitata in randul femeilor. In prezent, epilarea cu laser a devenit o metoda populara in randul femeilor, in principal pentru ca are multe avantaje fata de metodele traditionale precum epilarea cu ceara.

Fara risc de infectie a pielii

Epilarea permanenta cu laser reduce riscul de infectii a pielii.

Pielea va fi din ce in ce mai catifelata

De-a lungul sedintelor de epilare definitiva, pielea va deveni mai moale si mai catifelata.

Epilarea definitiva te ajuta sa scapi de foliculita

Epilarea permanenta cu laser este pur si simplu cea mai buna optiune si singura solutie pentru prevenirea si eliminarea cresterii parului de sub piele.

Sedintele de epilare definitiva sunt de scurta durata

Sesiunile de epilare cu laser sunt mai rapide decat te-ai astepta. De exemplu, un dermatolog poate trata axilele sau parul facial in doar cateva minute.

La ce se foloseste acest echipament laser dioda?

Acest echipament laser dioda este utilizat in metoda epilarii definitive. Aceasta metoda este foarte solicitata in ziua de astazi datorita multitudinii de avantaje pe care le ofera. Dioda laser este una dintre cele mai cuprinzatoare si eficiente solutii pentru indepartarea definitiva a parului. Tehnologia ofera rezultate spectaculoase pentru fiecare tip de piele si indiferent de anotimp.

Cum sa te pregatesti cand urmeaza sa mergi la o sedinta de epilare definitiva cu echipament laser dioda?

Pentru ca laserul sa actioneze eficient asupra foliculilor de par, pielea trebuie sa fie curata si hidratata in ziua unei sedinte de epilare. De asemenea, cu o zi inainte de procedura, este necesara pregatirea pielii cu o lama de ras pe zona tratata.

Tratamentele sunt recomandate pentru toate tipurile de piele, in orice moment al anului, insa este indicat sa evitati expunerea la soare cu cel putin 2 saptamani inainte de sedinta. Pentru caderea parului facial, se recomanda utilizarea cremei SPF50 in timpul tratamentului.

Beneficiile epilarii cu acest echipament laser cu dioda

Epilarea permanenta cu echipament laser are mai multe beneficii pentru piele si este recomandata din motive cosmetice (cum ar fi parul care creste prea repede), precum si din motive medicale pentru tratarea foliculitei sau transpiratiei excesive.

O solutie recomandata de toti dermatologii din lume pentru tratamentul foliculitei (inlatura firele de par incarnate sub piele);

Obtii rezultate excelente si de lunga durata de la primul tratament – 20-40% caderea parului dupa aproximativ 2 saptamani de tratament;

Acest lucru se poate face si vara, dar cu recomandarea de a nu te expune la soare cu cel putin 2 saptamani inainte de tratament;

Procedura este confortabila, iar sistemul de racire inlocuieste senzatia de durere cu o senzatie de intepatura usoara. Sistemul de racire regleaza automat si continuu temperatura in timpul sedintei de epilare cu laser pentru a raci pielea

Vorbeste cu un expert!

Vorbeste cu un expert