NuEra Tight – Puterea încălzirii profunde pentru netezirea pielii și celulită

NuEra Tight este o soluție non-invazivă de radiofrecvență, ce îmbunătățește aspectul atât al celulitei, cât și al texturii pielii, controlând adâncimea de penetrare a energiei și activând mecanismele de vindecare ale corpului.

Laxitatea pielii – datorată schimbărilor de greutate sau sarcinii, poate prezenta gropițe, vergeturi și celulită. Prin tehnologia cu radiofrecvență (RF) pentru tratarea atât a țesuturilor superficiale, cât și a țesuturilor profunde, NuEra Tight aplică frecvențe multiple și un masaj mecanic eficient, pentru a remodela celulita și a îmbunătăți aspectul pielii, activând mecanismele de vindecare ale corpului.

 
NuEra Tight

NuEra Tight dispune de tehnologia FocalRF, care vizează penetrarea energiei către stratul dermic al feței, stimulând activitatea fibroblastelor, pentru a spori fluxul sanguin. Tehnologia NuAPIC (Automatic Power Intelligent Control) crește automat și treptat puterea RF la temperatura optimă a țesutului pielii, pentru stimularea colagenului, creând un efect de netezire imediată și îmbunătățind aspectul pielii și ridurilor.

Tehnologia inovatoare NuEra Tight  oferă un control fără precedent al adâncimii de tratament, reușind să pătrundă țesutul până la adâncimea exactă, pentru a asigura rezultate evidente, naturale și de lungă durată.

Nu există perioade de nefuncționare după tratament, acesta fiind simplu, versatil și fiabil, cu rezultate durabile și constante.

Pentru informații complete despre echipament, modul de funcționare și zonele de tratament, vizitați site-ul nostru https://med-group.ro/nuera-tight/

Vorbeste cu un expert!

Vorbeste cu un expert