Echipament cu radiofrecventa

Frecventele radio la nivel de energie non-ablatie sunt utilizate in mod obisnuit ca parte a tratamentelor cosmetice ce pot intinde pielea, pot reduce grasimea prin lipoliza si apoptoza sau pot oferi vindecarea.

Ce inseamna tratamentul cu un echipament cu radiofrecventa

Curentul RF va genera caldura in tesut. Aceasta sursa de caldura este utilizata pe scara larga in chirurgia hemostaza si ablatia tisulara, dar mai recent a fost folosita ca mijloc de reducere a tesutului conjunctiv in exces sau lax prin mecanismul denaturarii colagenului. 

Moleculele de colagen sunt produse de fibroblaste. Fibroblastele incalzite sunt, de asemenea, implicate in formarea de colagen nou si remodelarea ulterioara a tesuturilor, ce poate contribui, de asemenea, la rezultatul clinic final. Comportamentul termic exact al tesutului conjunctiv depinde de mai multi factori, inclusiv temperatura maxima, timpul de expunere, hidratarea tesuturilor si varsta tesutului.

Clienti Multumiti

Membri Profesionisti

venus legacy
echipament cu radiofrecventa

Beneficiile tratamentelor prin utilizarea unui echipament cu radiofrecventa

Tratamentele cu echipamentul cu radiofrecventa au un efect eficient de netezire si  lifting a ridurilor, fiind o alternativa eficienta pentru operatiile de lifting facial costisitoare si dureroase.

Are efecte de lifting facial

Clientii tai pot scapa de operatia pentru lifting si folosesc in schimb echipamentul cu radiofrecventa care ajuta la redarea efectelor de lifting facial.

Este un tratament antirid eficient

Atunci cand ridurile incep sa se inmulteasca, tratamentul prin radiofrecventa este raspunsul pentru a scapa de acestea.

Reduce dimensiunea porilor dilatati

Atunci cand porii se dilata si nu mai ofera un aspect estetic fetei tale, este timpul sa le reduci dimensiunea prin tratamentele cu aparatura radiofrecventa.

Poate remodela conturul facial

Unul din marile avantaje a tratamentelor cu echipament cu radiofrecventa este acela ca poate chiar sa remodeleze conturul facial.

Despre echipamentul cu radiofrecventa si cum a aparut

Tehnologia nu este o inventie noua. A fost lansata in America de Nord in 2001 si a fost introdus pe piata europeana in 2007. De atunci, tratamentul s-a extins dincolo de clinicile de modelare corporala si este din ce in ce mai prezent in ofertele saloanelor de infrumusetare.

Radiofrecventa este o procedura de tratament non-invaziva care incalzeste tesutul adipos si dermul fara a afecta epiderma prin aplicarea ultrasunetelor. Undele electromagnetice actioneaza asupra tesutului pentru a topi depozitele grase sau pentru a stimula secretia de colagen si elastina, stimuland regenerarea naturala a pielii.

Cui ii este adresat tratamentul cu un echipament cu radiofrecventa?

Oricarei persoane care vrea sa-si imbunatateasca aspectul pielii intr-un mod discret si perceptibil. Indiferent ca este vorba de o vergetura inestetica, de celulita incapatanata care ramane dupa eforturile de la sala, sau de ridurile care se accentueaza in fiecare zi.

Daca este nevoie de un tratament eficient cu rezultate rapide si vizibile, se poate incerca cu incredere o sedinta de radiofrecventa.

Tipuri de radiofrecventa

In functie de partea pe care vrei sa o tratezi cu aparatura radiofrecventa, aceasta poate sa fie de doua feluri:

  • radiofrecventa corporala;
  • radiofrecventa faciala. 

Radiofrecventa corporala este ideala pentru anumite zone, cum ar fi coapse, abdomen si brate. Este folosita pentru a reduce aspectul de coaja de portocala, pentru a elimina vergeturile si pentru a reduce stratul de grasime.

Radiofrecventa faciala – frecventele inalte promit sa reduca ridurile si sa redea un ten proaspat, luminos, vizibil intinerit. Actioneaza asupra mai multor probleme estetice, cum ar fi cearcanele si cercurile intunecate de sub ochi, cicatricile de la acnee, porii dilatati, pielea suplimentara pe gat si lipsa de rigiditate a pometilor.

Vorbeste cu un expert!

Vorbeste cu un expert