Reducere cicatrici - Med Group Concept
Excellence in Aesthetics

Reducere cicatrici

Cicatricile

Încrederea în sine este o reflectare a modului în care percepem aspectul nostru exterior. Tehnologiile laser de ultimă generație tratează o gamă largă de cicatrici, îmbunătățind textura pielii, pigmentul și aspectele funcționale.

Despre reducerea cicatricilor

Cicatricile rezultă dintr-un răspuns haotic de vindecare a rănilor care lasă în urmă țesutul fibrotic din cauza formării neregulate de colagen. Există diferite tipuri de cicatrici, inclusiv cicatrici atrofice, hipertrofice, de contractură și cheloide. Terapiile disponibile de reducere a cicatricilor depind de tipul de cicatrice și variază de la creme topice pentru cicatrici ușoare, până la grefe în cazul cicatricilor mari, traumatice. Reducrea cicatricilor cu laser este o metodă eficientă pentru tratarea unei game largi de cicatrici, care îmbunătățește textura și pigmentul pielii, precum și aspectele funcționale.

Pentru acnee și unele cicatrici chirurgicale, radiofrecvența fracționată a pielii poate trata în mod eficient problemele texturale și pigmentare. IPL poate fi, de asemenea, utilizat pentru a reduce pigmentarea și efectele vasculare. Cicatricile cauzate de arsuri și alte leziuni traumatice sunt mai complicate în natură și pot afecta negativ calitatea vieții din cauza desfigurării, durerii, sângerărilor, pruritei (mâncărimii) și limitelor de mișcare. S-a dovedit că refacerea cu laser ablativă fracționată tratează eficient astfel de cicatrici și oferă îmbunătățiri funcționale consistente și semnificative, precum și beneficii cosmetice măsurabile.

De ce să alegi echipamentele pentru reducerea cicatricilor de la Med Group Concept?

Organizația noastră este cunoscută pentru tehnologiile noastre ușor de utilizat, non-invazive, care deservesc clienții într-un mod sigur și eficient.

Produsele noastre inovatoare vă ajută să vă dezvoltați baza de pacienți, oferind în același timp servicii care sunt în concordanță cu nevoile clientului estetic modern.

Aparatură pentru reducerea ridurilor

Call Now ButtonSuna Acum!