Reducere cicatrici

Increderea în sine este o reflectare a modului in care percepem aspectul nostru exterior. Tehnologiile laser de ultima generatie trateaza o gama larga de cicatrici, imbunatatind textura pielii, pigmentul si aspectele functionale.

Despre reducerea cicatricilor

Cicatricile rezulta dintr-un raspuns haotic de vindecare a ranilor care lasa in urma tesutul fibrotic din cauza formarii neregulate de colagen. Exista diferite tipuri de cicatrici, inclusiv cicatrici atrofice, hipertrofice, de contractura si cheloide. Terapiile disponibile de reducere a cicatricilor depind de tipul de cicatrice si variaza de la creme topice pentru cicatrici usoare, pana la grefe in cazul cicatricilor mari, traumatice. Reducrea cicatricilor cu laser este o metoda eficienta pentru tratarea unei game largi de cicatrici, care imbunatateste textura si pigmentul pielii, precum si aspectele functionale.

100+

Clienti Multumiti

10+

Membri Profesionisti

reducere cicatrici

Pentru acnee si unele cicatrici chirurgicale, radiofrecventa fractionata a pielii poate trata in mod eficient problemele texturale si pigmentare. IPL poate fi, de asemenea, utilizat pentru a reduce pigmentarea si efectele vasculare. Cicatricile cauzate de arsuri si alte leziuni traumatice sunt mai complicate in natura si pot afecta negativ calitatea vietii din cauza desfigurarii, durerii, sangerarilor, pruritei (mancarimii) si limitelor de miscare. S-a dovedit ca refacerea cu laser ablativa fractionata trateaza eficient astfel de cicatrici si ofera imbunatatiri functionale consistente si semnificative, precum si beneficii cosmetice masurabile.

De ce sa alegi echipamentele pentru reducerea cicatricilor de la Med Group Concept?

Compania noastră este cunoscută pentru tehnologiile ușor de utilizat, non-invazive, care deservesc clienții într-un mod sigur și eficient. Produsele noastre inovatoare vă ajută să vă dezvoltați baza de pacienți, oferind în același timp servicii care sunt în concordanță cu nevoile clientului estetic modern.

Daca aveti intrebari suplimentare cu privire la optiunile lipolizei non-invazive ale Med Group, sau cu privire la modul în care am putea sa va dezvoltam afacerea, nu ezitati sa ne contactati.

Aparatura pentru reducerea cicatricilor

Venus Versa

Splendor X

Singura platforma, cu laser dioda ce utilizeaza tehnologia BLEND X™

Stellar M22

Platforma puternica multi-aplicatie pentru tratamente estetice de top

Venus Viva

Platforma pentru refacerea si imbunatatirea texturii pielii

AcuPluse

Platforma laser CO2 MultiMode™ SuperPulse™

UltraPulse

Cel mai puternic laser CO2 din medicina estetica

ResurFX

Vorbeste cu un expert!

Vorbeste cu un expert