Lipoliză non-invazivă - Med Group Concept
Excellence in Aesthetics

Lipoliză non-invazivă

Până la 86% dintre consumatori, sunt deranjați de excesul de greutate corporală, potrivit unui sondaj realizat în 2018 de către Societatea Americană de Chirurgie Dermatologică (ASDS) – îngrijorarea s-a clasat pe primul loc, timp de șase ani la rând.

Cercetările au arătat, de asemenea, că din ce în ce mai mulți consumatori caută soluții non-invazive, care să poată furniza rezultatele dorite fără barierele de cost, durere și perioade de nefuncționare, care sunt de obicei asociate cu intervenția chirurgicală, mai ales atunci când vine vorba de abordarea preocupărilor estetice ale corpului lor. Nu este de mirare, faptul că reducerea non-chirurgicală a grăsimii a fost cel mai solicitat tratament non-invaziv al corpului, în rândul consumatorilor în 2018.

Tratamente și soluții de lipoliză

Soluția cuprinzătoare a lui Med Group Concept ce vizează grăsimea, vă va permite să oferiți tratamente care să răspundă nevoilor pacienților. Folosind tehnologia laser diodă cu diverse caracteristici, pentru a spori confortul pacientului, echipamentul nostru de slăbit oferă lipoliză non-invazivă, rezultând reducerea grăsimilor din abdomen și flancuri. Mai precis, dispozitivul nostru non-invaziv de tratare a lipolizei, funcționează prin încălzirea stratului de țesut adipos pentru a induce lipoliza și a începe procesele apoptotice. Laserul cu diode al aparatului de lipoliză emite o lungime de undă de 1064 nm prin aplicatoare, care trece eficient prin piele și este absorbită de stratul de țesut adipos, unde încălzește celulele adipoase. Adipocitele (celulele adipoase) eliberează trigliceridele stocate, determinând micșorarea unora, sau distrugerea completă a altora. Resturile celulare rămase sunt prelucrate de organism, prin sistemul limfatic.

Tratamentul este complet non-invaziv, ceea ce înseamnă că utilizarea acestui dispozitiv de lipoliză cu laser evită complicațiile care apar adesea cu procedurile invazive, cum ar fi liposucția. Tratamentul cu acest dispozitiv non-invaziv de tratare a lipolizei este confortabil, dar nu necesită niciun timp de refacere după tratament. Susținută de o eficacitate validată clinic, dispozitivul nostru de lipoliză vă permite să oferiți rezultate pentru toate tipurile de piele, cu un confort ridicat pentru pacienții dvs. și fără taxe de utilizare pe tratament pentru dvs., în calitate de furnizor.

De ce să alegeți dispozitivele de lipoliză non-invazive ale lui Med Group Concept?

Organizația noastră este cunoscută pentru tehnologiile ușor de utilizat, non-invazive, care deservesc clienții într-un mod sigur și eficient. Produsele noastre inovatoare vă ajută să vă dezvoltați baza de pacienți, oferind în același timp servicii care sunt în concordanță cu nevoile clientului estetic modern.

Dacă aveți întrebări suplimentare cu privire la opțiunile lipolizei non-invazive ale lui Med Group, sau cu privire la modul în care am putea să vă dezvoltăm afacerea, nu ezitați să ne contactați în orice moment.

Aparatură pentru lipoliză non-invazivă cu laser diodă

Call Now ButtonSuna Acum!