TriBella by Venus Versa - Med Group Concept
Excellence in Aesthetics

TriBella by Venus Versa

TriBella™ Facial Rejuvenation Treatment Device

O terapie facială estetică tri-modală, exclusiv de la Venus Versa™

Ce este tratamentul facial de rejuvenare TriBella™?

TriBella™ este un tratament complet de întinerire a feței, care combină trei terapii eficiente de întinerire într-un singur protocol. Disponibile exclusiv cu sistemul nostru Venus Versa™, tratamentele TriBella™ combină trei tehnologii unice pentru rezultate excepționale. Cu acest dispozitiv de întinerire a feței, puteți oferi clienților un tratament fotofacial, un tratament anti-îmbătrânire și un tratament de refacere a pielii – totul într-unul singur.

Rezultatul este o formă de reînnoire a pielii, de înaltă intensitate, neinvazivă, eficientă. Astăzi, TriBella™ este cunoscut sub numele de tratament de întinerire a feței, ce poate îmbunătăți simultan tonul pielii, laxitatea și textura. Este o terapie puternică, care are ca rezultat un aspect mai tânăr și mai fin.

Tratamentele și protocolul TriBella™

Fotorejuvenarea

Echipamentul facial TriBella™, oferă un tratament eficient pentru leziunile benigne pigmentate și leziunile vasculare benigne. Folosind aplicatoarele SR515 și SR580, tratamentul de fotorejuvenare utilizează tehnologia de lumină pulsată intensă (IPL), pentru a furniza explozii directe de energie pe zonele vizate ale pielii. Lumina intensă pulsată utilizată, este absorbită selectiv de cromoforii țintă – și anume, hemoglobina pentru leziunile vasculare și melanina pentru leziunile pigmentate.

Anti-îmbătrânire

Îmbunătățește producția de colagen, pentru a reduce aspectul laxității pielii și a estompa apariția ridurilor. Dispozitivul facial TriBella™ folosește aplicatorul DiamondPolar™, care este alimentat de tehnologia (MP)² – combinația dintre frecvența radio multipolară (RF) și câmpurile electromagnetice pulsate (PEMF). Frecvența Multipolar RF produce căldură rapidă și omogenă în adâncimi multiple ale țesuturilor, rezultând rezultate clinice excelente și o experiență confortabilă pentru pacient.

Regenerarea pielii

Îmbunătățește aspectul afecțiunilor texturale ale pielii, cum ar fi cicatricile acneice și alte cicatrici, rozaceea, textura inegală a pielii, porii măriți, discromia și pigmentarea. Echipamentul pentru tratamente faciale TriBella™, folosește aplicatorul special conceput NanoFractional RF™ (Viva), care dispune de tehnologie de vârf brevetată, de ultimă generație și una dintre cele mai mari dimensiuni spot din industrie. Cantitatea precisă de energie (până la 62 mJ), este livrată uniform către fiecare electrod cu pini. Densitatea de energie ridicată, este distribuită printr-o amprentă mică pe pin (160 x 38 µm²), lăsând suficient țesut intact între ele, pentru o vindecare mai rapidă a rănilor, aspect uniform al țesutului post-tratament și timpii de oprire mai mici decât majoritatea celorlalte dispozitive.

Protocolul TriBella™

  • Durată: aproximativ 1,5 ore
  • Număr de tratamente: 3
  • Frecvență: la fiecare 4-5 săptămâni

Vizibil, cele mai bune rezultate la aproximativ trei luni după a treia ședință de tratament. Pentru întreținere, o sesiune la fiecare șase luni, este protocolul ideal de tratament. Dispozitivul de tratare facială TriBella™, folosește cele trei aplicatoare într-o anumită ordine, cu 10 minute de întârziere între tratamentele individuale: SR515 / SR580, DiamondPolar™, urmat de NanoFractional RF™ (Viva).

De ce să alegeți rejuvenarea facială cu TriBella™ de la Med Group Concept?

Dacă sunteți interesat să utilizați un dispozitiv estetic pentru tratamentele TriBella™ în cabinetul dvs., ca medic sau estetician profesionist, faceți-l cu un lider global din industrie.

Cu peste 10 milioane de tratamente oferite în fiecare an, în peste 60 de țări, avem tehnologia și experiența pentru a vă ajuta să vă în extinderea ofertei de servicii și bazei de clienți.

Dispozitivul de tratament TriBella™

Call Now ButtonSuna Acum!