TriBella by Venus Versa

O terapie faciala estetica tri-modala, exclusiv de la Venus Versa™

Ce este tratamentul facial de rejuvenare TriBella™?

TriBella™ este un tratament complet de întinerire a fetei, care combina trei terapii eficiente de intinerire intr-un singur protocol. Disponibile exclusiv cu sistemul nostru Venus Versa™, tratamentele TriBella™ combina trei tehnologii unice pentru rezultate exceptionale. Cu acest dispozitiv de intinerire a fetei, puteti oferi clientilor un tratament fotofacial, un tratament anti-imbatranire si un tratament de refacere a pielii – totul intr-unul singur.

 

Rezultatul este o forma de reinnoire a pielii, de înalta intensitate, neinvaziva, eficienta. Astazi, TriBella™ este cunoscut sub numele de tratament de intinerire a fetei, ce poate imbunatati simultan tonul pielii, laxitatea si textura. Este o terapie puternica, care are ca rezultat un aspect mai tanar si mai fin.

100+

Clienti Multumiti

10+

Membri Profesionisti

echipament pentru clinica estetica

Ce este tratamentul facial de rejuvenare TriBella™?

Fotorejuvenarea

Echipamentul facial TriBella™, ofera un tratament eficient pentru leziunile benigne pigmentate si leziunile vasculare benigne. Folosind aplicatoarele SR515 si SR580, tratamentul de fotorejuvenare utilizeaza tehnologia de lumina pulsata intensa (IPL), pentru a furniza explozii directe de energie pe zonele vizate ale pielii. Lumina intensa pulsata utilizata, este absorbita selectiv de cromoforii tintă – si anume, hemoglobina pentru leziunile vasculare si melanina pentru leziunile pigmentate.

Regenerarea pielii

Imbunatateste aspectul afectiunilor texturale ale pielii, cum ar fi cicatricile acneice si alte cicatrici, rozaceea, textura inegala a pielii, porii mariti, discromia si pigmentarea. Echipamentul pentru tratamente faciale TriBella™, foloseste aplicatorul special conceput NanoFractional RF™ (Viva), care dispune de tehnologie de varf brevetata, de ultima generatie si una dintre cele mai mari dimensiuni spot din industrie. Cantitatea precisa de energie (pana la 62 mJ), este livrata uniform catre fiecare electrod cu pini. Densitatea de energie ridicata, este distribuita printr-o amprenta mica pe pin (160 x 38 µm²), lasand suficient tesut intact intre ele, pentru o vindecare mai rapida a ranilor, aspect uniform al tesutului post-tratament si timpii de oprire mai mici decat majoritatea celorlalte dispozitive.

Anti-îmbatranire

Imbunatateste productia de colagen, pentru a reduce aspectul laxitatii pielii si a estompa apariția ridurilor. Dispozitivul facial TriBella™ foloseste aplicatorul DiamondPolar™, care este alimentat de tehnologia (MP)² – combinația dintre frecventa radio multipolara (RF) si campurile electromagnetice pulsate (PEMF). Frecventa Multipolar RF produce caldura rapida si omogena in adancimi multiple ale tesuturilor, rezultand rezultate clinice excelente si o experienta confortabila pentru pacient.

Protocolul TriBella™

Vizibil, cele mai bune rezultate la aproximativ trei luni dupa a treia sedinta de tratament. Pentru intretinere, o sesiune la fiecare sase luni, este protocolul ideal de tratament. Dispozitivul de tratare faciala TriBella™, foloseste cele trei aplicatoare într-o anumita ordine, cu 10 minute de întarziere intre tratamentele individuale: SR515 / SR580, DiamondPolar™, urmat de NanoFractional RF™ (Viva).

De ce sa alegeti rejuvenarea faciala cu TriBella™ de la Med Group Concept?

Compania noastră este cunoscută pentru tehnologiile ușor de utilizat, non-invazive, care deservesc clienții într-un mod sigur și eficient. Produsele noastre inovatoare vă ajută să vă dezvoltați baza de pacienți, oferind în același timp servicii care sunt în concordanță cu nevoile clientului estetic modern.

Daca aveti intrebari suplimentare cu privire la optiunile lipolizei non-invazive ale Med Group, sau cu privire la modul în care am putea sa va dezvoltam afacerea, nu ezitati sa ne contactati.

Dispozitivul de tratament TriBella™

Venus Versa

Vorbeste cu un expert!

Vorbeste cu un expert