Venus Bliss este un dispozitiv medical estetic avansat, ce ofera o solutie eficienta pentru tratamentele estetice ale corpului, folosind lipoliza non-invaziva asupra abdomenului si a flancurilor, reducand grasimea. 

Costuri zero per tratament

Confort ridicat pentru pacient

Doua tehnologii, un dispozitiv unic

Eficienta validata clinic

Principii de Functionare

A. Tehnologia Laser Dioda

Venus Bliss vine cu patru aplicatori laser cu diode, ce pot fi activati individual si plasati in diverse configuratii pe o centura. Zona de tratament a fiecarui aplicator laser cu diode masoara 36 cm², comparative cu dimensiunea spotului concurentei ce masoara doar 24 cm². Cu o lungime de unda de 1064nm si mecanismul de racire in contact cu pielea, energia aplicatorului Venus Bliss este capabila sa patrunda in mod eficient in hipoderm pentru a afecta tesutul adipos, fara a afecta suprafata pielii. In timp, organismul este capabil sa proceseze si sa elimine in mod natural celulele adipoase perturbate, prin intermediul sistemului limfatic.

Avertizare prin LED

Centuri

Aplicatori laser cu diode

Senzor temperatura

Aplicatori laser cu diode

Senzori de contact

Distributia uniforms a energiei

Senzori de contact

B. Tehnologia (MP)²

Sistemul Venus Bliss™ include o tehnologie care completeaza rezultatele tratamentului cu laser cu diode. Are un aplicator (MP)², care este alimentat de o combinatie de radiofrecventa multipolara si campuri electromagnetice pulsate (PEMF), precum si tehnologia VariPulse™. Combinatia acestor tehnologii cresc fermitatea pielii, oferind corpului un aspect mai definit, reducand totodată celulita nedorita. Cu tehnologia (MP)² si actiunea mecanica VariPulse™ care stimuleaza circulatia sangelui, acest aplicator functioneaza si pentru a spori aspectul zonei de tratament.

Aplicatorul (MP)²

Tehnologia VariPulse™

Tehnologie IoT integrata

Controlul automat al temperaturii

Interfata utilizator intuitiva

Rezultate inainte si dupa 12 saptamani

Inainte Dupa

Abdomen

Inainte Dupa

Flancuri

Vorbeste cu un expert!

Vorbeste cu un expert