Venus Glow - Med Group Concept
Excellence in Aesthetics

Venus Glow

Venus Glow

Soluție profitabilă

pentru

rejuvenarea pielii

venus-glow-echipament

Venus Glow™ este cea mai nouă soluție de întinerire a dermei. Acesta face tratamentele estetice mult mai profitabile. Oferă un tratament puternic tri-modal care deschide și curăță profund porii, simultan pentru o întinerire complexă și strălucire naturală. Venus Glow™ este sistemul ideal pentru furnizorii care doresc să ofere pacienților o experiență relaxantă susținută de o tehnologie avansată de tratament.

Rezultate rapide
Sistem ușor de folosit
Experiență confortabilă pentru pacienți
Cel mai rentabil sistem
Rezultate rapide
 • Pielea este vizibil mai sănătoasă, mai curată și cu un aspect vizibil reintinerit după fiecare tratament
Sistem ușor de folosit
 • Protocoale simple pentru o mare varietate de nevoi ale pielii
Experiență confortabilă pentru pacienți
 • Un tratament confortabil pentru pacienți, fără timp de recuperare
Cel mai rentabil sistem
 • Venus Glow™ este un dispozitiv accesibil și susținut prin costuri reduse de consumabile și prin modelul unic de afaceri Venus Concept, care asigură un risc redus al investitiei și o rentabilitate mai mare

Cum funcționează?

Venus Glow™ funcționează cu un aplicator cu greutate mică ce utilizează un sistem dermic tri-modal care constă într-un vid, vârful rotativ de 360º și două fluxuri de jet de soluție salină

Vacuumul aspiră ușor pielea în partea de sus a aplicatorului pentru a deschide porii prin îndepărtarea impurităților din stratul cornos (stratul exterior al epidermei ce se află în contact direct cu mediul înconjurător și are în alcătuire celule moarte). Nivelul de aspirație poate fi ajustat în funcție de tipul de piele al pacientului. În timp ce pielea este trasă în sus, vârful se rotește la 360º pentru împrăștia în mod egal soluția salină concentrată într-un flux subțire și puternic. Vacuumul crește circulația locală micro-sanguină în timp ce vârful rotativ micro-masează pielea pentru a crește răspândirea nutrienților eliberați din circulația sangvină.

Fiecare flux de jet este mai fin decât firul de păr. Acesta măsoară doar 50-70 microni și este mai mic decât media dimensiunii porilor, ceea ce permite soluției saline să curețe în mod eficient și profund fiecare por.

Venus Glow™ pentru curățare în profunzime

Tratamentul Venus Glow™ de întinerire dermică deschide și curăță profund prin eliminarea impurităților cum ar fi murdăria, celulele pielii uscate sau moarte și excesul de sebum, resturi ce pot înfunda porii și cauza punctele negre și acneea. Tratamentul crește micro-circulația sangvină locală și crește răspândirea substanțelor nutritive eliberate din fluxul de sânge, rezultând o piele vizibil întinerită.

Rezultate
 • Redă luminozitatea pielii
 • Corectează tonurile neuniforme ale pielii
 • Redă elasticitatea pielii
 • Hidratează pielea
 • Îndepartează punctele negre și acneea
 • Ține sub control secreția de sebum
 • Imbunătățește eficacitatea produselor post-tratament și a terapiilor complementare
Call Now ButtonSuna Acum!