Despre noi

Echipa Med Group, in calitate de importator si distribuitor de echipamente estetice inovatoare și de inalta calitate, pune la dispozitia clientilor solutii tehnologice si creative, tratamente complete de ultima generatie – aprobate FDA si CE – in vederea consolidarii unei afaceri puternice si durabile. MedGroup aduce in Romania doar echipamente de top din domeniul esteticii, oferind cel mai atractiv raport pret – calitate – oferta de servicii. Scopul unei afaceri este acela de a aduce profit, de aceea conceptul nostru de business este gandit pentru a permite obtinerea profitabilitatii din prima luna de functionare.

Pentru aceasta, ne-am gandit sa venim in sprijinul dvs. cu servicii de mentenanta – suport tehnic pentru instalare, utilizare, service si garantie pentru fiecare echipament achizitionat.

Pe langa acestea, va oferim suport marketing, constand in materiale publicitare personalizate, atat printate cat si in format electronic, eveniment de lansare (cu speaker sau specialist in trasplantul de par), training la locatie, materiale de marketing pentru postari Facebook, asistenta telefonica.

Parteneriat continuu

Oferim un sprijin suplimentar pentru a va ajuta sa va dezvoltati afacerea. La urma urmei, succesul nostru depinde de succesul dvs.

Support de marketing

Echipa de marketing interna va ajuta sa promovati dispozitivul, cu actiuni de publicitate personalizate, instrumente de educatie pentru pacient

Educatie clinică

Acces 24/7 la formare clinica avansata, programe educationale in curs de desfasurare, privind noile protocoale de tratament si tehnicile, si educatia conduse de o echipa de experti

Programe de practica

Instrumente de dezvoltare a practicii, programe si experti de marketing, pentru a oferi un sprijin continuu pentru toate aspectele afacerii dvs., cum ar fi strategiile de dezvoltare practica si de sprijin clinic de marketing. Tehnologiile atat de evoluate si implicit serviciile diverse, fac diferenta in domeniul estetic medical. Pentru a putea atrage clienti, ai nevoie de echipamente si dotari de cele mai inalte standarde calitative.

Aparatura profesionala de estetica medicala pentru clinici si saloane

Cererea pacientilor pentru proceduri cosmetice non-invazive este in crestere exponentiala. Dezvoltati-va practica si extindeti-va baza de pacienti cu dispozitive medical-estetice Med Group.

Avantajul afacerii dvs

Un model cu adevarat unic de afaceri, proiectat pentru a creste rentabilitatea investitiei

Program extins de garantie

Garantie propusa este conceputa pentru a va proteja impotriva defectiunilor tehnologice neprevazute pentru intreaga durata a acordului dvs.

Plan de plata

Plan de plata complet personalizat, care satisface nevoile afacerii dvs.

In pas cu technologia

Actualizari usoare pentru o noua tehnologie si actualizari gratuite de software.

Programe de practica

Programe de dezvoltare a practicii pentru a oferi un sprijin continuu pentru toate aspectele afacerii dvs.

Support de marketing

Echipa de marketing interna care va ajuta sa promovati echipamentele Med Group

Primul si singurul model de abonament in industrie

Med Group Concept ofera un plan de plata complet personalizabil care satisface nevoile afacerii dvs., fara costuri ascunse.

Actualizari facile la noua tehnologie

Bucurati-va de actualizari usoare la noua tehnologie si actualizari gratuite de software, pentru a va asigura ca oferiti intotdeauna cele mai avansate tratamente.

Cel mai cuprinzator program de garantie

Programul nostru de garantie de top in industrie este proiectat pentru a va proteja impotriva defectiunilor tehnologice neprevazute pentru intreaga durata a acordului incheiat. Med Group va acoperi toate defectele de fabricatie.

Vorbeste cu un expert!

Vorbeste cu un expert