Lipoliza
non-invaziva

Ce este lipoliza?

Cercetările au arătat că din ce în ce mai mulți consumatori caută soluții non-invazive, ce pot furniza rezultatele dorite fără bariere de cost, durere și perioade de nefuncționare, care sunt de obicei asociate cu intervenția chirurgicală, mai ales atunci când vine vorba de abordarea preocupărilor estetice ale corpului lor. Nu este de mirare faptul că reducerea non-chirurgicală a grăsimii a fost cel mai solicitat tratament corporal non-invaziv, în rândul consumatorilor în 2018.

100+

Clienti Multumiti

10+

Membri Profesionisti

echipament_venus_bliss.png
lipoliza non-invaziva

Tratamente si solutii de lipoliza

Med Group Concept vine cu o soluție cuprinzătoare ce vizează grăsimea, ce va permite să oferiți tratamente care să răspundă nevoilor pacienților. Folosind tehnologia laser diodă cu diverse caracteristici pentru a spori confortul pacientului, echipamentul nostru de slăbit oferă lipoliză non-invazivă, rezultând reducerea grăsimilor din abdomen și flancuri. Tratamentul non-invaziv cu acest echipament funcționează prin încălzirea stratului de țesut adipos, pentru a induce lipoliza și a începe procesele apoptotice. Laserul cu diode al echipamentului de lipoliză emite o lungime de undă de 1064 nm prin aplicatoare, care trece eficient prin piele și este absorbită de stratul de țesut adipos, unde încălzește celulele adipoase. Adipocitele (celulele adipoase) eliberează trigliceridele stocate, determinând micșorarea unora, sau distrugerea completă a altora. Resturile celulare rămase sunt prelucrate de organism prin sistemul limfatic.

De ce sa alegeti dispozitivele de lipoliza non-invazive ale lui Med Group Concept?

Compania noastră este cunoscută pentru tehnologiile ușor de utilizat, non-invazive, care deservesc clienții într-un mod sigur și eficient. Produsele noastre inovatoare vă ajută să vă dezvoltați baza de pacienți, oferind în același timp servicii care sunt în concordanță cu nevoile clientului estetic modern.

Daca aveti intrebari suplimentare cu privire la optiunile lipolizei non-invazive ale Med Group, sau cu privire la modul în care am putea sa va dezvoltam afacerea, nu ezitati sa ne contactati.

Echipamentul cu laser dioda pentru lipoliza non-invaziva

Tratamentul este complet non-invaziv, ceea ce înseamna ca utilizarea acestui dispozitiv de lipoliza cu laser evita complicatiile care apar adesea in procedurile invazive, cum ar fi liposuctia. Tratamentul de tratare a lipolizei cu acest dispozitiv non-invaziv este confortabil, deci nu necesita niciun timp de refacere dupa tratament. Sustinut de o eficacitate validata clinic, dispozitivul nostru de lipoliza va permite sa oferiti rezultate pentru toate tipurile de piele, cu un confort ridicat pentru pacientii dvs. si fara costuri suplimentare pe tratament pentru dvs., în calitate de furnizor.

Venus Bliss

Dispozitiv medical estetic avansat ce foloseste lipoliza non-invaziva asupra abdomenului si a flancurilor, reducand grăsimea

Vorbeste cu un expert!

Vorbeste cu un expert