Estetica ginecologica

Abordati o gama larga de probleme de sanatate ale femeilor cu un tratament non-chirurgical, practic nedureros, non-hormonal. Femeile de orice varsta se pot bucura de beneficii si pot simti imbunatatiri in doar cateva sesiuni scurte.

Potrivit unui sondaj din 2018, realizat de Societatea Americană pentru Chirurgie Dermatologica, remodelarea corporala a fost una dintre cele mai populare proceduri, 57% dintre respondenti optand pentru acelasi raport. Acelasi raport a aratat, de asemenea, ca doua dintre principalele motive pentru care oamenii apeleaza la procedurile cosmetice chirurgicale, doresc ss se simtă mai increzatori si doresc sa para mai atragatori.

Pentru multi indivizi, nivelurile de incredere sunt indisolubil legate de modul în care se simt în corpul lor. Cu toate acestea, multi dintre acesti consumatori doresc, de asemenea, rezultate fara o interventie chirurgicala dureroasa si timpi morti asociati.

100+

Clienti Multumiti

10+

Membri Profesionisti

Acupulse_Full
echipament pentru rejuvenare faciala

Tratamente pentru sanatate feminina

Atrofia vaginala

Milioane de femei se confrunta cu uscaciune, disconfort si dificultati în timpul urinarii din cauza modificarilor hormonale asociate cu varsta. Prin estimari conservatoare, atrofia vaginala (atrofia vulvovaginala sau vaginita atrofica) afecteaza aproape 50% dintre femeile aflate în post-menopauza.

Disfunctie sexuala

Disfunctia sexuala poate fi cauzata de uscaciune, disconfort si alti factori. Numai în Statele Unite, 43% dintre femei se confrunta cu o anumita forma de disfunctie sexuala.

Laxitatea vaginala

Femeile pot pierde elasticitatea vaginala ca urmare a modificarilor hormonale, a evenimentelor externe, a sarcinii sau a altor afectiuni, iar laxitatea vaginala poate afecta functia sexuala, confortul si calitatea vietii. Peste o treime dintre femei au raportat ca se confrunta cu o laxitate vaginala, impreuna cu simptome de incontinenta urinara de stres, o vezica hiperactiva si o scadere accentuata a calitatii vietii lor sexuale, printre altele.

Intinerire vaginala externa

Studiile au constatat că 43% dintre femei considera importanta aspectul labiilor minore. Multe paciente sunt constiente de aspectul labiilor sau ale pubisului lor – nu este de mirare ca tot mai multe femei cauta reducerea si remodelarea labiilor si mons pubis.

Aparatură pentru estetică ginecologică

Venus Fiore

Platformă multi-tratament cu radiofrecvență, pentru rejuvenarea zonei intime feminine

 

FemTouch

Dispozitiv laser CO2 pentru rejuvenare vaginală

AcuPluse

Vorbeste cu un expert!

Vorbeste cu un expert