Estetică ginecologică - Med Group Concept
Excellence in Aesthetics

Estetică ginecologică

Abordați o gamă largă de probleme de sănătate ale femeilor cu un tratament non-chirurgical, practic nedureros, non-hormonal. Femeile de orice vârstă se pot bucura de beneficii și pot simți îmbunătățiri în doar câteva sesiuni scurte.

Tratamente pentru sănătate feminină

Atrofia vaginală

Milioane de femei se confruntă cu uscăciune, disconfort și dificultăți în timpul urinări din cauza modificărilor hormonale asociate cu vârsta. Prin estimări conservatoare, atrofia vaginală (atrofia vulvovaginală sau vaginita atrofică) afectează aproape 50% dintre femeile aflate în post-menopauză.

Laxitatea vaginală

Femeile pot pierde elasticitatea vaginală ca urmare a modificărilor hormonale, a evenimentelor externe, a sarcinii sau a altor afecțiuni, iar laxitatea vaginală poate afecta funcția sexuală, confortul și calitatea vieții. Peste o treime dintre femei au raportat că se confruntă cu o laxitate vaginală, împreună cu simptome de incontinență urinară de stres, o vezică hiperactivă și o scădere accentuată a calității vieții lor sexuale, printre altele.

Disfuncție sexuală

Disfuncția sexuală poate fi cauzată de uscăciune, disconfort și alți factori. Numai în Statele Unite, 43% dintre femei se confruntă cu o anumită formă de disfuncție sexuală.

Întinerire vaginală externă

Studiile au constatat că 43% dintre femei consideră importantă aspectul labiilor minore. Multe paciente sunt conștiente de aspectul labiilor sau ale pubisului lor – nu este de mirare că tot mai multe femei caută reducerea și remodelarea labiilor și mons pubis.

Aparatură pentru estetică ginecologică

Call Now ButtonSuna Acum!