Trim & Tite by Venus Legacy

Nu exista nicio indoiala ca cererea de tratamente de reducere a grasimilor este ridicata in randul consumatorilor – reducerea grasimilor a fost cel mai solicitat tratament estetic non-chirurgical in 2018 dupa injectabile, potrivit Societatii Americane de Chirurgie Plastica Estetica (ASAPS).

Cu toate acestea, in calitate de furnizor de estetica medicala, a scapa de grasime este doar jumatate din lupta. Pentru a satisface pe deplin obiectivele estetice ale corpului pacientilor, trebuie sa tonifiati pielea lasata si sa conturati in continuare corpul. Acesta este motivul pentru care ar trebui sa va mariti rezultatele de reducere a grasimii cu tratamente de intarire a pielii.

Tratamentul de tonifiere a pielii cu Venus Legacy

Trim & Tite™ este o solutie noua si eficienta de tonifiere a pielii oferita de Venus Legacy™, care functioneaza pentru a va asigura ca pacientii dvs. au rezultate clinice superioare comparativ cu alte tratamentele de reducere a grasimii.

Trim & Tite™ poate fi utilizat ca tratament complementar dupa orice mod de reducere a grasimii sau de scadere in greutate pentru a tonifia pielea, mai mult circumferinta corpului subtire si pentru a netezi delimitarile in care grasimea focala nu a fost redusa uniform, asigurand o satisfactie mai mare a pacientului.

100+

Clienti Multumiti

10+

Membri Profesionisti

Venus_Legacy_Front_Final_Transperancy.png
trim & tite

Aparatura pentru reducere circumferentiala

 

 

Vorbeste cu un expert!

Vorbeste cu un expert