Trim & Tite by Venus Legacy - Med Group Concept
Excellence in Aesthetics

Trim & Tite by Venus Legacy

Nu există nicio îndoială că cererea de tratamente de reducere a grăsimilor este ridicată în rândul consumatorilor – reducerea grăsimilor a fost cel mai solicitat tratament estetic non-chirurgical în 2018 după injectabile, potrivit Societății Americane de Chirurgie Plastică Estetică (ASAPS).

Cu toate acestea, în calitate de furnizor de estetică medicală, a scăpa de grăsime este doar jumătate din luptă. Pentru a satisface pe deplin obiectivele estetice ale corpului pacienților, trebuie să tonifiați pielea lăsată și să conturați în continuare corpul. Acesta este motivul pentru care ar trebui să vă măriți rezultatele de reducere a grăsimii cu tratamente de întărire a pielii.

Tratamentul de tonifiere a pielii cu Venus Legacy

Trim & Tite™ este o soluție nouă și eficientă de tonifiere a pielii oferită de Venus Legacy™, care funcționează pentru a vă asigura că pacienții dvs. au rezultate clinice superioare comparativ cu alte tratamentele de reducere a grăsimii.

Trim & Tite™ poate fi utilizat ca tratament complementar după orice mod de reducere a grăsimii sau de scădere în greutate pentru a tonifia pielea, mai mult circumferința corpului subțire și pentru a netezi delimitările în care grăsimea focală nu a fost redusă uniform, asigurând o satisfacție mai mare a pacientului.

Aparatură pentru reducere circumferențială

Call Now ButtonSuna Acum!